ec logo

Vuonna 1973 perustettu norjalainen Electrocompaniet pitää kiinni omasta tyylistään ja tinkimättömästä suhtautumisesta äänentoistolaitteiden suunnitteluun.

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

Electrocompanietin historia

Electrocompaniet on valmistanut korkealuokkaisia äänentoistolaitteita jo 40-vuoden ajan. Kekseliäät, ajattoman tyylikkäät ja poikkeuksellisen laadukkaat laitteet ovat saavuttaneet maailmanlaajuista arvostusta niin musiikin kuuntelijoiden kuin tekijöidenkin parissa. Muuttumattomana säilynyt vähäeleinen mutta arvokkuutta huokuva muotoilu on välittömästi tunnistettavissa ja toiminnot erittäin käyttäjäystävällisiä.
Electrocompaniet:in tarina alkoi laajalti maailman parhaaksi arvioidulla 25W päätevahvistimella. 80-luvulla maine kasvoi entisestään kun legendaarinen äänittäjä Bruce Swedien käytti valmistajan päätteitä mm. Michael Jacksonin ’Thriller’ levyn tekemisessä. Yrityksen menestystarina on jatkunut aina tähän päivään saakka laadukkaan musiikintoiston ja huippumuotoilun viitoittamalla tiellä. Kaikki Electrocompaniet-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Norjassa yhtiön omassa tuotantolaitoksessa ja niitä viedään yli 50 maahan.

Tarunhohtoinen Electrocompaniet-mallisto on nyt saatavilla MR Hifistä.

MR Hifi suosittelee

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.