TK Cable Stream kaiutinkaapeli

alk. 174,00

Hinta parille, Stream tuo suuren osan Grayling-kaapelien laadusta edullisempaan hintaluokkaan

Poista

Uuden TK Cablen Stream-sarjan kaiutinkaapelit tuovat suuren osan Grayling-sarjan kaapelien laadusta edullisempaan hintaluokkaan. Versioita on kaksi: budjettiluokan malli Stream sekä audiofiiliversio Stream 4.

Äänellisistä ominaispiirteistä on syytä mainita (etenkin Stream4-kaapelin osalta) Grayling-sarjan kaapelia täyteläisempi ja tätä kautta hieman lämpimämpi sointitasapaino. Tästä on hyötyä varsinkin laitteistoissa, jotka ovat ääneltään kallellaan hieman liikaa kliiniseen ja viileään suuntaan ja joissa Grayling-kaapelin suuri analyyttisyys sekä äärimmäinen erottelu voisivat tuoda esiin laitteiston kliinisen ominaispiirteet liian häiritsevästi. Mutta vaikka Stream4-kaapeli onkin ääneltään Grayling-kaapelia täyteläisempi ja hieman ”vähemmän erotteleva”, on se silti vielä hyvin lähellä neutraalia eikä missään nimessä turhia romantisoiva. Basso on tymäkkä sekä kontrolloitu, keskialue dynaaminen ja diskantti aina tilanteen tasalla. Myös äänikuva on tarkka, mutta silti laaja.

Stream-kaapeli on tarkoitettu erinomaiseksi budjettikaapeliksi edullisempiin stereolaitteistoihin, kustannukset kurissa pitäväksi vaihtoehdoksi paljon kaapelia vaativiin kotiteatterijärjestelmiin sekä kakkoslaitteistoihin. Se on ääneltään Stream4-kaapelia hieman kirkkaampi ja dynamiikaltaan pyöreämpi, mutta hintaluokassa saa vastaavan suorituskyvyn kaapelia etsiä urakalla.

OMINAISUUDET

Stream4 (Stream)

Johdinmateriaali: Hopealla pinnoitettu, optimoidun kiderakenteen ultra puhdas UPHCC kupari
Johtimet: 4 x 16AWG (2 x 16AWG)
Poikkipinta-ala: 2 x 2,5mm2 (2 x 1,5mm2)
Käytetty geometria: Twisted Star Quad (Twisted pair)
Eristemateriaali: PTFE-Teflon
Kaapelin halkaisija: 5mm (4mm)
Liittimet: TK Cablen modifioimat ja HGA-berylliumkupariset kullatut banaanit tai kullatut kupariset haarukat (lisähintaan)

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.