Thorens TD 903

5700,00

900-sarjan myötä Thorens palaa juurilleen ja ottaa käyttöön vuosikymmeniä sitten kehittämänsä apurunkojousituksen.

Poista

Thorens 903

900-sarjan myötä Thorens palaa juurilleen ja ottaa käyttöön vuosikymmeniä sitten kehittämänsä apurunkojousituksen. Sarjaan kuuluu kolme soitinta TD 903, TD 905 ja TD 907. Alemmat mallit voidaan päivittää ylempiin. Soittimet hyväksyvät monenlaisia 9 ” tai 10″ äänivarsia myös kolmansilta valmistajilta.

TD-903:ssa apurunko on valmistettu triComista, alumiini/POM-komposiitista, jolla on erinomaiset vaimennusominaisuudet ja korkea jäykkyys. Apurungon paino on optimoitu ja runko on ripustettu kolmen kartiomaisen, ylhäältä säädettävän jousen avulla. Tärinän ja haitallisten värinöiden vähentämiseksi synkroninen ac-moottori on kiinnitetty  suoraan vaimennettuun alustaan, missä se pyörittää apulautasta tarkkuustyönä toteutetun hihnan välityksellä.

Levylautasen ripustus koostuu sintratusta pronssista valmistetusta laakeripesästä, missä teräsakseli pyörii tasaisesti Teflon-pedillä tuottaen erittäin alhaisen, jatkuvan kitkan ja siten yhtenäisen kuorman moottorille.

Mallista riippuen vaimennusarkkitehtuuri,  äänivarrenalusta ja levylautanen ovat hiemen erilaisia. TD 903:n vaimennus on toteutettu kerroksella visko/propyleenia jousitetussa elementissä. Apulevylautanen on alumiinia ja varsinainen levylautanen kvartsilasia.

Tekniset tiedot:

Vetotapa: hihna, apulautanen
Kierrosnopeudet: 33/45 sähköinen
Runko: triCom, puukehikko
Levylautanen: 300 mm / 2,7 kg kvartsilasia
Ripustus: pronssi
Moottori: synkroninen ac-moottori
Äänivarsi: 9” TP 92, alumiini (lisähintaan muita varsia)
Äänivarren tehollinen massa: 11 g
Äänivarren tehollinen pituus: 232,8 mm
Levymatto: korkki
Pölykansi: on
Mitat (LxKxS): 470 x 140 x 380 mm
Paino: 10 kg

Bonus
Tämän levysoittimen nettiostaja saa kaupan päälle vinyyliharrastajan selviytymispakkauksen. Pakkaukseen sisältyy levyharja, neulaharja ja mekaaninen neulavaaka. Edun arvo on n. 50 euroa.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.