Tannoy Prestige Stirling GR

5320,00

Prestige GR -sarjan kaiutin, hinta parille

Kompakti Prestige GR -sarjan lattiakaiutin. 10-tuumaista Dual Concentric -elementtiä käyttäen saatu ilmava toisto ja tarkka stereokuva, kuten muissa Prestige GR -malleissa. Omaleimaista tyyliä ja hienostuneisuutta musiikin ystäville. Laadukas käsin koottu kotelo yhdistettynä viimeisimpään akustiseen suunnitteluun. Elementin pistelähdeominaisuuksia on edelleen kehitetty PepperPot WaveGuide -suuntaintekniikalla. Äänen säteilykuvio on entistä symmetrisempi, ja kunnon äänilähdettä ja vahvistinta käytettäessä kaiuttimen äänikuvalliset ominaisuudet ovat vertaansa vailla.

Luonnollisen keskialueen ja artikuloivan, erittäin ulottuvan bassotoiston uskottava dynamiikka tuo livekonsertin kotiin. Elämänmakuisen soundin kaikilta etäisyyksiltä takaa elementtien samankeskeisyys ja täydellinen vaihetoisto.

Tinkimättömyys jatkuu myös kaiuttimen sisällä: jakosuotimen komponentit ovat huippuluokkaa, ja johtimina käytetään hopeoitua kaapelia. Kaksoisjohdotusmahdollisuuden lisäksi liitinpaneelissa on maadoitusruuvi RF-häiriöiden minimoimiseksi.

Suorituskykyinen äänilähde on koottu hyvin tuettuun koivuvanerikoteloon, joka on viimeistelty pähkinäpuuviilulla. Massiivipähkinäpuuta käytetään myös osana kotelon muotoilua.

OMINAISUUKSIA

Suositeltava vahvistinteho: 20 – 170 W
Tehonkesto (RMS): 85 W
Herkkyys: 91 dB
Taajuusvaste (-6 dB): 39 Hz – 46 kHz
Nimellisimpedanssi: 8 Ohm
Säteilykuvio: 90º kartiomainen
Jakotaajuus: 1,8 kHz
Diskantti: 1″ alumiinikalotti
Basso: 10″ paperikartio
Kotelon tilavuus: 85 l
Mitat (l/k/s): 397 x 850 x 368 mm
Massa: 23 kg

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.