Tannoy Prestige Canterbury GR

26999,00

Prestige GR -sarjan kaiutin, pari

Tannoyn arvokkaan Prestige GR -sarjan järeä lattiakaiutin. Omaleimaista tyyliä ja hienostuneisuutta musiikin ystäville. Tannoyn 15-tuumainen Dual Concentric -elementin erinomaisia pistelähdeominaisuuksia on edelleen kehitetty PepperPot WaveGuide -suuntaintekniikalla. Äänen säteilykuvio on entistä symmetrisempi, ja kunnon äänilähdettä ja vahvistinta käytettäessä kaiuttimen äänikuvalliset ominaisuudet ovat vertaansa vailla.

Luonnollisen keskialueen ja artikuloivan, erittäin ulottuvan bassotoiston uskottava dynamiikka tuo livekonsertin kotiin. Elämänmakuisen soundin kaikilta etäisyyksiltä takaa elementtien samankeskeisyys ja täydellinen vaihetoisto.

Tinkimättömyys jatkuu myös kaiuttimen sisällä: jakosuotimen komponentit ovat huippuluokkaa, ja muiden Prestige GR -mallien tapaan johtimina, aina WBT:n valmistamista kaiutinliittimistä elementille asti, käytetään vain kaikkein puhtainta kuparia. Kaksoisjohdotusmahdollisuuden lisäksi liitinpaneelissa on maadoitusruuvi RF-häiriöiden minimoimiseksi.

Suorituskykyinen äänilähde on koottu hyvin tuettuun koivuvanerikoteloon, joka on viimeistelty aidolla pähkinäpuuviilulla. Massiivipähkinäpuuta käytetään myös osana kotelon muotoilua. Kuusikulmaisen kotelon etureuna on upotettu niin, että suojakangas asettuu kauniisti reunojen tasalle.

OMINAISUUKSIA

Suositeltava vahvistinteho: 50 – 300 W
Tehonkesto (RMS): 150 W
Herkkyys: 96 dB
Taajuusvaste: 28 Hz – 27 kHz
Nimellisimpedanssi: 8 Ohm
Diskantti: 2″ alumiinikalotti
Basso: 15″ paperikartio
Säteilyalue: 90º kartiomainen
Jakotaajuus: 1,1 kHz
Mitat (l/k/s): 680 x 1100 x 480 mm
Massa: 63 kg

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.