Sennheiser HD800

1050,00

Parhaista materiaaleista koottu HD 800 on huipputason kuuloke poikkeuksellisen suurilla dynaamisilla kaiutinelementeillä.

Olipa kyse premium-tason malleista tai äärimmäisistä referensseistä Sennheiserin kuulokkeet ovat ne, joihin muita kuulokkeita verrataan, nyt ja jos historiaa on uskominen, pitkälle tulevaisuuteen.

Sennheiser HD 800 -sarjan kuulokkeet, HD 800 ja HD 800 S, ovat saksalaista tarkkuustyötä hienoimmista materiaaleista ja komponenteista. Ne edustavat ehdotonta referenssitasoa niin muotoilultaan kuin tekniikaltaan. Ennätyssuuret kaiutinelementit ovat teräskoteloitu, tehokkaasti vaimennettu monikerroksinen metalli/muovi-pääpanta vähentää resonanssien kulkeutumista korvakuppeihin, kuulokeosan istutus on kevyt mutta vahva uusien materiaalien ansiosta ja mikrokuitupohjaiset korvatyynyt tekevät kuulokkeista mukavat käyttää pitkässäkin kuuntelussa. Ääni on mahdollisimman lunnollinen kaikkine yksityiskohtineen ja vivahteineen.

Sennheiser HD800

Parhaista materiaaleista koottu HD 800 on huipputason kuuloke poikkeuksellisen suurilla dynaamisilla kaiutinelementeillä. Elementille tarkkuustyönä valmistettu teräksinen kotelo, ylellinen metallinen, tehokkaasti vaimennettu pääpanta, liitosten ja kiinnityskohtien edistykselliset materiaalit ja monet muut tekniset ratkaisut tekevät HD 800:sta yhdet markkinoiden parhaista kuulokkeista hinnasta riippumatta. Äänenlaatu on maailmanluokkaa, luonnollinen, realistinen ja läpikuultava. HD 800:ssa kulminoituu Sennheiserin 60 vuoden kokemus ja osaaminen kuulokkeiden valmistuksessa.

Kaiutielementti: dynaaminen, takaa avoin
Taajuusvaste: 14 – 44100 Hz (- 3 dB) / 6 – 51000 Hz (- 10 dB)
Kokonaissärö (THD): 0,02 % (1 kHz 1 Vrms)
Kontaktipaine: ~ 3,4 N (± 0,3 N)
Plugiliitäntä: 6,3 mm
Kaapelin pituus: 3 m
Paino ilman kaapelia: 330 g
Nimellisimpedanssi: 300 Ω
Väri: hopea

tuotetunnus (SKU) 0295d2ca58dd , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.