SACD 30n

3199,00

SACD soitin, striimeri kombo Model 30 vahvistimen pariksi.

Poista

Marantzin Model sarja on kerännyt aikaisemmilla malleillaan eräänlaisen kulttimaineen, mutta sarja on aikaisemmin tunnettu viritinvahvistimistaan. Nyt marantz tuo nimen takaisin, mutta vie sen uniikkiin ja hyvin epätyypilliseen suuntaan tuomalla sarjaan kaksi laitetta, jotka yhdessä tarjoavat ennenäkemätöntä suorituskykyä erikoisine ominaisuuksineen.

Marantz SACD 30n

Model 30:n pariksi suunniteltu SACD 30n tuo kaikki ominaisuudet, mitä voisit cd soittimelta haluta ja tarjoaa niiden lisäksi erinomaisen D/A muuntimen toteutettuna ilman kompromisseja  ja viellä tyylikkäässä kotelossa. Kuten nimestä voi päätellä, cd soitin on suunniteltu soittamaan perus Red Book cd:t kuten myös SACD:t joka on varsin harvinainen, mutta musiikkia kerääville hyödyllinen yhdistelmä.

D/A muuntaja on toteutettu epätyypillisesti muuntamaan sisääntuleva signaali yksi bittiseksi DSD signaaliksi, joka vähentää tarvittua prosessointia muuntimen jälkeen ja täten takaa huomattavasti musikaalisemman kokemuksen. Tämä tukee Model 30:n D luokan vahvistimen kanssa syntyvää parisuhdetta, joka maksimoi näiden kahden laitteen musikaalisuuden. Etuasteena tietenkin käytetään Marantzin HDAM moduulia viimeistenkin kompromissien poistamiseksi.

HEOS monihuone ominaisuudet ja musiikki suoratoisto palvelu tuki on tarjolla Spotify-connectista Tidaliin. Lisäksi mukaan on liitetty kuulokevahvistin niille, jotka haluavat illan hiljaisuudessa nauttia intiimistä kuuntelukokemuksesta.

Värit: hopea ja musta

OMINAISUUKSIA

Ottoliitännät: USB-B, 2x optical, coaxial, ethernet
Antoliitännät: RCA (fixed ja variable), optical, coaxial
Metadatan luku: SA-CD Text, ID3 Tag, WMA Meta Tag, AAC Meta data
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Kaukosäädin: On (RC005PMSA)
Tehonkulutus: 48 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,4 W
Mitat (L/K/S): 534 x 522 x 255 mm
Paino: 13,5 kg

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.