Rega Planar 3

999,00

Uusi versio Regan kaikkein ikonisimmasta levysoittimesta – kuuntele ja hämmästy Regan äänenlaatua!

Poista

Planar 3 on uusin versio Regan ikonisesta kolmosmallin levysoittimesta, joka vuosien varrella on kulkenut mm. nimillä P3, RP3, P3-24 ja Planar 3. Nopealla vilkaisulla ne kaikki näyttävät varsin samalta, mutta jokainen päivitys on aina ollut merkittävä askel eteenpäin. Niin nytkin, uusi Planar 3 on lähes joka osaltaan uudistettu malli edellisestä P3:sta. Uusi äänivarsi, RB330, on suunniteltu lähes kokonaan uudelleen käyttäen apuna 3D-mallinnusta. Levysoittimen runko on keveydestään huolimatta entistä jäykempi, laakeroinnin rasitus on onnistuttu minimoimaan, 24-volttinen moottori kulkee kehittyneen sähköisen suunnittelun ansiosta entistä paremmassa kontrollissa ja siihen voi liittää myös lisävirtalähteen. Tuloksena on levysoitin, jonka suorituskyky on uudella tasolla ja joka on kerännyt ylistystä hifilehdistössä ympäri maailman.

Planar 3 on suunniteltu ja valmistettu muiden Regan tuotteiden tavoin Kaakkois-Englannin Essexissä täyttämään korkeimmat eurooppalaiset laatuvaatimukset.

Toimitetaan Regan Elys 2 -äänirasia (MM) asennettuna.

Mitat kansi suljettuna (L/K/S): 447 x 117 x 360 mm
Paino: 6 kg
Värit: Musta, valkoinen

Valmistajan tuotesivut

Bonus
Tämän levysoittimen nettiostaja saa kaupan päälle vinyyliharrastajan selviytymispakkauksen. Pakkaukseen sisältyy levyharja, neulaharja ja mekaaninen neulavaaka. Edun arvo on n. 50 euroa.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.