Rega Elicit-R

2190,00

Musikaalinen transistori-integroitu putkimaisin sävyin

Elicit-R on suunniteltu ja valmistettu muiden Regan tuotteiden tavoin Kaakkois-Englannin Essexissä täyttämään korkeimmat eurooppalaiset laatuvaatimukset. Elicit-R tarjoaa erinomaista ääntä yhdistettynä helppoon käyttöön ja mutkattomaan käyttöönottoon. Elicit-R:ssä on Elicitin edellisiin versioihin verrattuna edelleen kehitetty ja parannettu päätevahvistinosan kytkentöjä, jotka perustuvat suosittuun Brio-R-vahvistimeen. Yhdistämällä pääteasteeseen erilliskomponentein toteutettu FET-esiaste ja ohjelmoitava askelvaimennin on saavutettu entistäkin parempi äänenlaatu. Elicit-R:n mukaan tulee Solaris-kaukosäädin, jolla voi ohjata myös muita R-sarjan Rega-laitteita.

Elicit-R sisältää korkeatasoisen levysoitinesivahvistimen (MM). Takapaneelin kytkimellä tämän liitännän voi muuttaa myös linjatasoiseksi. Kyseinen liitäntä on erityisen häiriötön, joten se on linjatasoisena ihanteellinen häiriöherkkien laitteiden kuten ulkoisen MM- tai MC-levysoitinesivahvistimien liittämiseksi. Elicit-R:ää voi käyttää myös joko erillisenä esi- tai päätevahvistimena.

Elicit-R voitti WHAT HI-FI -lehden palkinnon parhaasta stereovahvistimesta vuonna 2014.

Tekniset tiedot:

Teho (8/6/4 Ohmia): 105/127/162 W
Liitännät (RCA): neljä linjaottoa sekä yksi, joka on vaihdettavissa joko levysoitinotoksi tai linjaotoksi; nauhoitustulo, nauhoitusotto ja erillinen lähtö mm. kuulokevahvistimelle
Levysoitinotto (MM): 2 mV, 47 kOhm, 220 pF
Kaukosäädin: On, toimii myös Regan muiden R-sarjan laitteiden kanssa
Tehonkulutus (8Ω): 375 W
Mitat (L/K/S): 432 x 325 x 82 mm
Paino: 13 kg
• Väri: Musta

Valmistajan tuotesivut

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.