PMC fact.8 Signature

8190,00

Uudet mallit tuovat suosittuihin kaiuttimiin uudet materiaalit ja uudet tekniikat, pari

Poista

Fact 8 Signature

2010-luvun alussa lanseeratut fact.8- ja fact.12-kaiuttimet ovat olleet PMC:n suosituimmat kotihifi-kaiuttimet. Nyt PMC on jalostanut niistä Signature-mallit hyödyntämällä Fact-sarjan lippulaivamallista Fenestriasta saamiaan kokemuksia, avainkomponentteja ja tekniikoita. Erityisesti tämä koskee värähtelyjen vaikutusta kaiuttimien suorituskykyyn muun muassa jakosuotimen osiin kohdistuvien mikrovärähtelyjen kautta.

Nyt fact.8- ja fact.12-kaiuttimet on otettu saman yksityiskohtaisen tarkastelun alle kuin fenestria. Kovaa käyttöä kestäville piirilevyille on asennettu samoja käsin valittuja komponentteja kuin fenestriassa, ja kunkin komponentin sijoitus levyllä on tarkkaan laskettu häiriöiden minimoimiseksi. Tukevassa alumiinilevyssä olevat liittimet ovat hopeapinnoitettuja ja kaiuttimet on mahdollista kytkeä tuplajohdotuksella tai kaksoisvahvistaa. Ja niin edelleen.

Muussa suhteessa fact.8 signature ja fact.12 signature ovat ominaisuuksiltaan pitkälle samanlaisia kaksi- ja kolmitiekaiuttimia kuin perusversiot. On SEASin kanssa yhteistyössä kehitetty SONOMEX-domediskantti, minkä lisäksi fact.12:ssa on käsintehty fenestrian vastaavalle elementille sukua oleva 50mm dome-keskiääninen puhtaalla, ilmavalla ja huoneentäyttävällä äänellä. Fact.8:n 8 tuuman bassoäänisen kartio on kevyttä, mutta jäykkää luonnonkuitua kun taas fact.12:n 12 tuuman bassoäänisessä on kevytmetallikartio.

Ja molemmat signatue-mallit ovat luonnollisesti aitoja ATL-kaiuttimia, eli molemmissa bassoääninen on PMC:n omassa vahvasti rimoitetussa transmissiolinjakotelossa, joka on vuorattu mittatilaustyönä valmistetulla absorptiomateriaalilla.

Verrattuna perinteisiin suljettuihin tai refleksikoteloihin transmissiolinjakotelosta on mahdollista saada iso puhdas basso pienemmästä kotelosta ja alhaisilla kuunteluvoimakkuuksilla samalla säilyttäen esimerkiksi vokaalimusiikille elintärkeän keskialueen toiston selkeyden ja luonnollisuuden, realismin.

Lataa fact. Signature-sarjan esite tästä.

Ominaisuudet

OMINAISUUDET

Jakotaajuudet: 1.7kHz
Elementit: 2 x fact 140mm pitkäiskuinen, 1 x fact 19mm SONOMEX-dome
Transmissiolinjan efektiivinen pituus: 3m
Taajuusvaste: 28Hz – 30kHz
Impedanssi: 8 ohmia
Herkkyys: 89dB 1W 1m
Mitat: K 1030mm x L 155mm x S 380mm
Paino: 20kg
Viimeistely: valkoinen silkki, metallinen grafiitti

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.