Naim Audio Muso

alk. 1199,00 alk. 999,00

Mu-so on tyylikäs yhden laatikon langaton kaiutinjärjestelmä

Poista

Mu-so on tyylikäs yhden laatikon langaton kaiutinjärjestelmä, jonka kehittämisessä Naim on käyttänyt Bentleyn autostereosysteemien luomisessa oppimiaan asioita. Pienehköstä koostaan huolimatta Mu-so on huikean monipuolinen ja suorituskykyinen paketti. Laitteen kuusi tarkoin suunniteltua ja suunnattua kaiutinelementtiä yhdessä leveän, mutta matalan profiilin kanssa luovat uskottavan stereokuvan ja yhdessä 450-wattisen vahvistinosaston kanssa riittävät täyttämään suuremmankin huoneen äänellä. Laitteen päällä oleva ohjauspaneeli on helppo käyttää ja Naimin oman Android-/iOS-applikaation kautta laitetta voi hallita älypuhelimella tai tabletilla.

Laitteen sydämenä ja aivoina on 32-bittinen signaaliprosessori. UPnP:n avulla Mu-so kykenee toistamaan tietokoneelle tallennettuja, korkearesoluutioisia musiikkitiedostoja aina 24bit/192kHz:iin asti. AirPlay:n avulla onnistuu musiikin striimaus iTunesista. Laitteessa on myös bluetooth sekä mahdollisuus internet-radion kuunteluun. 3,5 millin plugin kautta laitteeseen voi kiinnittää minkä tahansa linjatasoisen analogilaitteen ja USB-portin ja optisen oton kautta digitaaliset laitteet. Mu-sossa on myös Spotify- ja Tidal-tuet. Yöpöydällä laitetta käyttävät saattavat myös ilahtua herätyskellotoiminnosta.

Mu-so toimii myös monihuonesysteeminä ja Mu-so- ja sen pikkuveli Mu-so Qb-laitteilla voi yhdistää jopa viisi huonetta toimimaan yhdessä. Mu-sossa on loudness-säätö ja kaksi eri ekvalisointia huonesijoituksen mukaan.

Mu-so on EISA 2015-2016 -voittaja ja arvostelumenestys kansainvälisessä hifilehdistössä. Mu-so on valmistettu Naimin omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

Laite on harjattua alumiinia, kaiuttimen suojakangas musta. Kangas on saatavana myös sinisenä, punaisena ja oranssina.

Tekniset tiedot:

Analoginen otto: 3,5 mm plugi
Digitaaliset otot: USB (A) ja optinen S/PDIF
Striimaus: UPnP, AirPlay, Spotify (Connect), TIDAL, Bluetooth
Internet-radio: Windows Media, MP3, ACC, Ogg Vorbis, MMS
Audiomuodot: WAV, FLAC, AIFF 24bit/192kHz; ALAC 24bit/92kHz; MP3 ja AAC 48kHz, 320bit; OGG ja WMA 48kHz; Bluetooth SBC, AAC ja aptX
Tehonkulutus: 17W, standby alle 4W
Mitat (L/K/S): 628x122x256mm
Paino: 13 kg

Valmistajan tuotesivu

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.