Naim Audio Muso Qb

alk. 799,00

Yhden laatikon nykyaikainen ja hienoääninen musiikkisysteemi

Poista

Mu-so Qb on tyylikäs yhden laatikon langaton kaiutinjärjestelmä, jonka kehittämisessä Naim on käyttänyt Bentleyn autostereosysteemien luomisessa oppimiaan asioita. Pienestä koostaan huolimatta Mu-so Qb on huikean monipuolinen ja suorituskykyinen paketti. Laitteen viisi tarkoin suunniteltua ja suunnattua kaiutinelementtiä luovat yhdessä uskottavan stereokuvan ja yhdessä 300-wattisen vahvistinosaston kanssa riittävät täyttämään suuremmankin huoneen äänellä. Laitteen päällä oleva ohjauspaneeli on helppo käyttää ja Naimin oman Android-/iOS-applikaation kautta laitetta voi hallita älypuhelimella tai tabletilla.

Laitteen sydämenä on isoveli Mu-so:sta tuttu 32-bittinen signaaliprosessori. UPnP:n avulla Mu-so Qb kykenee toistamaan tietokoneelle tallennettuja, korkearesoluutioisia musiikkitiedostoja aina 24bit/192kHz:iin asti. AirPlay:n avulla onnistuu musiikin striimaus iTunesista. Laitteessa on myös bluetooth sekä mahdollisuus internet-radion kuunteluun. 3,5 millin plugin kautta laitteeseen voi kiinnittää minkä tahansa linjatasoisen analogilaitteen ja USB-portin ja optisen oton kautta digitaaliset laitteet. Mu-so Qb:ssa on myös Spotify- ja Tidal-tuet. Yöpöydällä laitetta käyttävät saattavat myös ilahtua herätyskellotoiminnosta.

Mu-so Qb toimii myös monihuonesysteeminä ja Mu-so-laitteilla voi yhdistää jopa viisi huonetta toimimaan yhdessä. Mu-so Qb:ssä on loudness-säätö ja kaksi eri ekvalisointia huonesijoituksen mukaan.

Mu-so Qb on EISA 2016-2017 -voittaja ja arvostelumenestys kansainvälisessä hifilehdistössä. Lue myös kotimaisen Hifimaailma-lehden arvio numerosta 3/2016.

Laite on harjattua alumiinia, kaiuttimen suojakangas musta. Kangas on saatavana myös sinisenä, punaisena ja oranssina.

Naimin tuotteet valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Salisburyssä, Englannissa.

Tekniset tiedot:

Analoginen otto: 3,5 mm plugi
Digitaaliset otot: USB (A) ja optinen S/PDIF
Striimaus: UPnP, AirPlay, Spotify (Connect), TIDAL, Bluetooth
Internet-radio: Windows Media, MP3, ACC, Ogg Vorbis, MMS
Audiomuodot: WAV, FLAC, AIFF 24bit/192kHz; ALAC 24bit/92kHz; MP3 ja AAC 48kHz, 320bit; OGG ja WMA 48kHz; Bluetooth SBC, AAC ja aptX
Tehonkulutus: 15W, standby alle 4W
Mitat (L/K/S): 218x210x212mm
Paino: 5,6 kg

Valmistajan tuotesivu

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.