Michell Gyro SE Black

2290,00

Gyro SE perustuu suoraan GyroDeciin ilman hintavaa akryylialustaa ja pölykantta. Varaa kuunteluaikasi nyt!

Perheomisteinen brittiläisvalmistaja Michell on ollut alalla jo yli 40 vuotta. Yhtenä kokeneimmista valmistajista Michell tarjoaa levysoittimia, jotka on rakennettu kestämään ja toistamaan äänite niin uskollisesti alkuperäistallenteelle kuin mahdollista. Michell-levysoittimilla musiikin kuuntelu on yksinkertaisesti hauskaa ja haluat soittaa mielilevysi yhä uudestaan ja uudestaan. Kaikilla soittimilla on viiden vuoden takuu.

Gyro SE perustuu suoraan GyroDeciin ilman hintavaa akryylialustaa ja pölykantta. Tarjoaa saman laatutason edullisemmassa ja kompaktimmassa asussa. Päivitettävissä GyroDeciksi vain lisäämällä alusta ja pölykansi.

Oletusarvona soitin toimitetaan Rega-varsilevyllä. Jos haluat soittimen jonkun muun mallisella varsilevyllä (SME, Linn, Graham, Wilson Benesch jne), mainitse siitä tilauksen lisätietoja-kentässä.

Hinta ei sisällä äänivartta tai äänirasiaa.

Ominaisuuksia:
Spider-runko
Kelluvarakenteinen stabiili apurunko
Messinkipainoilla varustettu massiivinen akryyli-/vinyylilautanen
Käänteinen laakeri, jossa öljykierto
Laadukas erillisrakenteinen tasavirtamoottori
Lisävarusteita:
Levypuristin
Unicover-pölykansi
HR-virtalähde
Orbe-tyylinen lautanen sekä levypuristin
Viimeistely:
Musta runko ja mustat metalliosat

Bonus
Tämän levysoittimen nettiostaja saa kaupan päälle vinyyliharrastajan selviytymispakkauksen. Pakkaukseen sisältyy levyharja, neulaharja ja mekaaninen neulavaaka. Edun arvo on n. 50 euroa.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.