Marten Miles 5

14500,00

Aikaa kestävää suunnittelua ja helppoa highend-tason ääntä, pari

Poista

Marten Heritage-sarja

Helppo silmille, helppo korville. Heritage-mallisarjan kaiuttimissa kuuluu Martenin alkuperäinen suunnittelufilosofia aidoimmillaan. Muotoilu on tyylikkään yksinkertainen, viimeistely moitteetonta ja ääni puhdas ja läpikuultava, totuudenmukainen. Heritage-kaiuttimet katoavat äänikuvasta jättäen jäljelle vain musiikin ja kuuntelijan.

Marten Miles 5

Aikaa kestävää suunnittelua ja helppoa highend-tason ääntä. Miles 5 on viimeinen kaiutin Martenin alkuperäisestä mallivalikoimasta ja samalla osoitus Martenin kaiutinkonseptin kantavuudesta. Martenin kaiuttimille tyypillisesti huippu komponenteilla varustettu Miles 5 myös näyttää hyvältä.

Kapea ja siro Miles 5 on kaksitiekaiutin Accutonin uudella keraamisella Cell-diskanttielementillä ja kahdella Accutonin 7″ keraamisella basso-keskiäänisellä bassorefleksikotelossa. Elementtien vasteet erottaa toisistaan toisen asteen jakosuodin 2800 hertsissä.

Kaiutin on helppo sijoittaa ja sovittaa akustisesti kuuntelutilaan. Hyvän herkkyyden ansiosta kaiutinta voi ajaa myös pienitehoisemmalla vahvistimella.

Jakosuotimessa on käytetty Mundorfin pienihäviöisiä kuparifoliokeloja ja öljykondensaattoreita. 23 mm paksusta mdf-levystä valmistettu kotelo lepää teräsjaloilla ja Martenin kartioilla ja kiekoilla. Liittimet ovat WBT:t ja sisäinen johdotus Jorma Designelta.

Miles 5 vakuuttaa musikaalisuudellaan ja erinomaisella bassotoiston läpikuultavuudella ja resoluutiolla.

Lataa Miles 5 esite tästä.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste: 28-40000 Hz ±3dB
Tehonkesto: 250 W
Herkkyys: 90 dB / 2.83V
Impedanssi: 4 ohm (3.8 min)
Mitat: 22 x 116 x 32 cm
Paino: 28 kg
Viimeistelyt pianovalkoinen, pianomusta, pianopähkinä ja mattapähkinä.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.