Marten Getz 2

19900,00

Kaiutin tekee vaikutuksen klassisen hienostuneilla mittasuhteillaan, pari

Tämä tuote ei ole nettimyynnissä

Marten Heritage-sarja

Helppo silmille, helppo korville. Heritage-mallisarjan kaiuttimissa kuuluu Martenin alkuperäinen suunnittelufilosofia aidoimmillaan. Muotoilu on tyylikkään yksinkertainen, viimeistely moitteetonta ja ääni puhdas ja läpikuultava, totuudenmukainen. Heritage-kaiuttimet katoavat äänikuvasta jättäen jäljelle vain musiikin ja kuuntelijan.

Marten Getz 2

Heritage-sarjan toinen kolmitiekaiutin, Getz 2, soi yhtä hyvin kuin miltä näyttää. Kaiutin tekee vaikutuksen klassisen hienostuneilla mittasuhteillaan ja erinomaisella hinta/äänenlaatu-suhteella.

Diskanttitaajuuksia (> 3000 Hz) toistaa Accutonin viimeisin versio keraamisesta 25 mm Cell-elementistä ja keskialueella on Accutonin puhdasääninen keraaminen 7 tuuman elementti. Bassoja (< 250 Hz) toistaa voimalla ja tarkasti Accutonin 9 tuuman bassoääninen kerroskartiolla. Jakosuotimet ovat toista astetta (12 dB per oktaavi).

Erikoisvalmisteinen passiivisäteilijä alumiinikartiolla saa bassotoiston kuulostamaan entistäkin tasaisemmalta lisäten ääneen täyteläisyyttä ja musiikin vaatimaa realismia.

Jakosuotimessa on käytetty Mundorfin pienihäviöisiä kuparifoliokeloja ja öljykondensaattoreita. 23 mm paksusta mdf-levystä valmistettu kotelo lepää teräsjaloilla ja Martenin kartioilla ja kiekoilla. Liittimet ovat WBT:t ja sisäinen johdotus Jorma Designelta.

Getz 2:sen ääni on puhdas ja täynnä yksityskohtia läpikuultavalla ja puoleensavetävällä äänikuvalla.

Lataa Getz 2 esite tästä.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste: 28-40000 Hz ±3dB
Tehonkesto: 250 W
Herkkyys: 87 dB / 2.83V
Impedanssi: 4 ohm (3.7 min)
Mitat: 25 x 116 x 35 cm
Paino: 34 kg
Viimeistelyt pianovalkoinen, pianomusta, pianopähkinä ja mattapähkinä.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.