Marten Duke 2

8700,00

Duke 2 sopii erityisen hyvin audiofiilitason kuunteluun pienemmissä tiloissa, pari

Poista

Marten Heritage-sarja

Helppo silmille, helppo korville. Heritage-mallisarjan kaiuttimissa kuuluu Martenin alkuperäinen suunnittelufilosofia aidoimmillaan. Muotoilu on tyylikkään yksinkertainen, viimeistely moitteetonta ja ääni puhdas ja läpikuultava, totuudenmukainen. Heritage-kaiuttimet katoavat äänikuvasta jättäen jäljelle vain musiikin ja kuuntelijan.

Marten Duke 2

Enemmän kuin osiensa summa. Heritage-sarjan pienin mutta ei vähäisin Duke 2 on markkinoiden pystyvimpiä jalustakaiuttimia klassisella muotoilulla ja hallitulla äänimaailmalla. Se on täydellinen ensiaskel high-endin maailmaan.

Duke on 2-tie-bassorefleksikaiutin Accutonin uudella 7 tuuman keraamisella basso-keskiäänisellä ja Accutonin uudella timanttidiskantin tasoisella 25 mm Cell-diskanttielementillä. Elementtien vasteet on erotettu toisistaan toisen asteen (12 dB per oktaavi) jakosuotimella 3000 hertsissä.

Jakosuotimessa on käytetty Mundorfin pienihäviöisiä kuparifoliokeloja ja öljykondensaattoreita. Kotelo on valmistettu 23 mm paksusta mdf-levystä. Liittimet ovat WBT:t ja sisäinen johdotus Jorma Designelta.

Duke 2 sopii erityisen hyvin audiofiilitason kuunteluun pienemmissä tiloissa, kun vaatimuksena on alas laskeva bassotoisto (> 38 Hz) ja äänen läpikuultavuus ja resoluutio.

Lataa Duke 2 esite tästä.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste: 38-40000 Hz ±3dB
Tehonkesto: 150 W
Herkkyys: 88 dB / 2.83V
Impedanssi: 4 ohm (3.7 min)
Mitat: 22 x 40 x 33 cm
Paino: 13 kg
Viimeistelyt pianovalkoinen, pianomusta, pianopähkinä ja mattapähkinä.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.