Marten Bird 2

31900,00

Suunniteltu tuomaan esiin Heritage-sarjan kaiuttimien koko toistopotentiaali, pari

Tämä tuote ei ole nettimyynnissä

Marten Heritage-sarja

Helppo silmille, helppo korville. Heritage-mallisarjan kaiuttimissa kuuluu Martenin alkuperäinen suunnittelufilosofia aidoimmillaan. Muotoilu on tyylikkään yksinkertainen, viimeistely moitteetonta ja ääni puhdas ja läpikuultava, totuudenmukainen. Heritage-kaiuttimet katoavat äänikuvasta jättäen jäljelle vain musiikin ja kuuntelijan.

Marten Bird 2

Heritage-sarjan huippumalli Bird 2 on niin kokonsa kuin voimakkaan äänensäkin puolesta suunniteltu tuomaan esiin Heritage-sarjan kaiuttimien koko toistopotentiaali.

Kolmitiekaiutimessa diskanttiääniä (> 3000 Hz) toistaa Accutonin läpikuultava ja särötön 20 mm timanttikalotti ja keskialuetta yksi Accutonin 7 tuuman keraaminen elementti. Bassotoistoon (< 250Hz) voimaa ja kontrollia tuo kaksi Accutonin uusinta 9 tuuman bassoäänistä kerroskartiolla. Bassoääniset ovat refleksikotelossa ja kanavan aukko kaiuttimen sijoittamista helpottaen 26 mm paksusta mdf-levystä valmistetun kotelon pohjassa. Lisäksi bassoille on kolmiportainen (1dB askelin) tasonsäätö.

Jakosuotimessa on käytetty Mundorfin pienihäviöisiä kuparifoliokeloja ja öljykondensaattoreita. Kaiutin lepää teräsjaloilla ja Martenin kartioilla ja kiekoilla. Liittimet ovat WBT:t ja sisäinen johdotus Jorma Designelta.

Paitsi fyysisillä ominaisuuksillaan Bird 2 täyttää huoneen vahvalla, rikkaalla sointimaailmallaan.

Lataa Bird 2 esite tästä.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste: 25-100000 Hz ±3dB
Tehonkesto: 300 W
Herkkyys: 89 dB / 2.83V
Impedanssi: 6 ohm (4.7 min)
Mitat: 28 x 116 x 46 cm
Paino: 49 kg
Viimeistelyt valkoinen, pähkinä ja musta pianopinnoilla sekä mattapähkinä.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.