Marantz SR7012

1799,00 alk. 1490,00

Marantzin AV-viritinvahvistimien aatelia, 9.2-kanavainen

Poista

9.2-kanavainen SR7012 on Marantzin AV-viritinvahvistimien monipuolinen huippumalli. Digitaaliteknologian viimeisten saavutusten lisäksi vahvistin on vielä ainakin parin varpaan verran kiinni vanhoissa hyviksi havaituissa formaateissa, vahvistimessa on nimittäin levysoitinliitäntä (MM) ja jopa RDS:llä varustettu FM-viritin.

Nykyaikaa on Wi-Fi, AirPlay, Ethernet ja Bluetooth sisäänrakennettuina. Dolby Atmos ja Auro 3D varmistavat, että SR7012 ei vanhene edes nopeasti kehittyvässä kotiteatterimaailmassa pitkään aikaan. Laitteen DA-muunnin ymmärtää lähes kaikkia äänitiedostomuotoja mukaan lukien DSD2.8 sekä DSD5.6 ja vastaanottaa signaalia 192kHz/32bit-tasoon saakka. Laitteessa on tietenkin Spotify-tuki ja internet-radio, ja vahvistimen sisäänrakennetty HEOS-tekniikka yhdessä ilmaisesti ladattavan HEOS-applikaation kanssa mahdollistaa suoratoistopalvelujen kuten Tidalin ja Deezerin käytön. Vahvistinosissa käytetään Marantzin omia, äänenlaadultaan erinomaisia HDAM-moduuleita. Päätevahvistin tuottaa 9 x 200 wattia tehoa 6 ohmiin ja se ajaa ongelmitta hankalampiakin kaiutinkuormia. Eco moden ansiosta vahvistimen tehonkulutus on sidoksissa äänenvoimakkuuteen.

Audysseyn MultEQ XT32 -huonekorjaimella on helppo ja nopea säätää ääni tilaan ja laitteessa on käytössä myös Audysseyn LFC- ja Sub EQ HT -tekniikat basson säätöön. Audysseyn ohjelmistoja on helppo ohjata sen omalla applikaatiolla. SR7012:ssa on liitäntä kahdelle subwooferille, joita voi säätää erikseen. Yhdeksän kanavan avulla ääntä voi hahmottaa myös pystysuunnassa, mikä tekee kuulokokemuksesta aidosti kolmiulotteisen. Kahdeksan HDMI-tuloliitintä riittänevät kaiken viihde-elektroniikan kytkemiseen lähes kaikissa tapauksissa. Yksi liittimistä on kätevästi vahvistimen etulevyssä samoin kuin USB- ja kuulokeliitin. Pre out- ja prosessorikäytössä laitetta voi käyttää 11.2-kanavaisena, kuten myös päätevahvistinpuolta kytkemällä laitteistoon tavallinen stereopäätevahvistin.

Videopuolella on täysi HDCP 2.2 -tuki, ja 1080p-sisältö sekä normaaliresoluutioinen analogi- sekä HD- ja SD-kuva konvertoidaan 4K Ultra HD -tasolle. Vahvistin vastaanottaa 4K Ultra HD 60/50Hz -kuvaa. 21:9-kuvasuhdemahdollisuus, 3D, 4:4:4 Pure Color ja ISF:n kuvankalibrointisäätö tekevät kuvasta optimaalisen kaikissa tapauksissa. SR7012:ssa on kolme HDMI-antoliitäntää eri näytöille, mutta HEOS-teknologian kautta vahvistinta voi käyttää monihuonekäytössä myös langattomasti. SR7012 on myös helppo kytkeä Smart TV:hen ja siinä on eARC-valmius.

SR7012 on monipuolisuudestaan huolimatta helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Laitteessa on selkeät näytöt ja käytön helppoutta lisää entisestään Marantzin oma iOS-/Android-applikaatio, jolloin laitetta voi ohjata suoraan älypuhelimella tai tabletilla. SR7012 johdattaa kotiteatterisi kauas tulevaisuuteen äänen- ja kuvanlaadulla, joka on vaikea kuvitella.

Värit: Musta, hopea-kulta

• Monikanava surround: Auro 3D, DTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X, Dolby TrueHD, Dolby Surround, Dolby Atmos, MDAX2
• Tuettavat äänitiedostomuodot: WAV, FLAC, ALAC (192/24); DSD2.8, DSD5.6, AAC, WMA, MP3
• Videosisäänmenot: 8 x HDMI
• Audiosisäänmenot: 6 x RCA, 2 x optinen, 2 x koaksiaalinen, 1 x USB
• Teho (8/6 ohm): 9 x 125/200 W
• Häiriöetäisyys: 102 dB
• Kaukosäädin: On
• Max. tehonkulutus: 710 W
• Tehonkulutus (eco mode): 65/110 W
• Tehonkulutus (standby): 0,2 W
• Mitat (L/K/S): 440 x 185 x 411 mm
• Paino: 14,2 kg

Valmistajan tuotesivu

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.