Marantz SR6014

1399,00

9.2-kanavainen SR6014 on täynnä ominaisuuksia oleva AV-viritinvahvistin. Digitaaliteknologian uusimpien keksintöjen lisäksi vahvistimessa on mukana levysoitinliitäntä MM-rasioille ja FM-viritin.

Poista

Marantz SR6014

9.2-kanavainen SR6014 on täynnä ominaisuuksia oleva AV-viritinvahvistin. Digitaaliteknologian uusimpien keksintöjen lisäksi vahvistimessa on mukana ajatonta tekniikkaa, nimittäin levysoitinliitäntä MM-rasioille ja FM-viritin.

Tätä päivää on Wi-Fi, AirPlay 2, Ethernet ja Bluetooth sisäänrakennettuina. HLG ja Dolby Atmos – lisäämällä ylimääräisen stereopäätteen systeemiin jopa Atmos 7.1.4 on mahdollista – sekä DTS:X varmistavat, että SR6014 ei vanhene edes nopeasti kehittyvässä kotiteatterimaailmassa aikoihin. eARC-tuki tekee Atmoksen käytöstä helppoa.

AKM:n valmistama DA-muunnin ymmärtää lähes kaikkia äänitiedostomuotoja mukaan lukien DSD2.8 sekä DSD5.6 ja vastaanottaa signaalia 192kHz/32bit-tasoon saakka. Laitteessa on tietenkin Spotify-tuki ja internet-radio ja ilmaiseksi ladattava HEOS-applikaatio mahdollistaa suoratoistopalvelujen kuten Tidalin ja Deezerin käytön. Vahvistinosissa käytetään Marantzin omia, äänenlaadultaan erinomaisia HDAM-moduuleita. Päätevahvistin tuottaa 9 x 185 wattia tehoa 6 ohmiin ja se ajaa ongelmitta matalampiakin kaiutinkuormia. Eco moden ansiosta vahvistimen tehonkulutus on sidoksissa äänenvoimakkuuteen.

Audyssey MultiEQ XT -huonekorjaimella on helppoa ja nopeaa säätää ääni tilaan ja laitteessa on käytössä myös Audysseyn LFC- ja Sub EQ HT-tekniikat basson säätöön. SR6014:ssa on liitäntä kahdelle subwooferille, joita voi säätää erikseen. Yhdeksän kanavan avulla ääntä voi hahmottaa myös pystysuunnassa, mikä tekee kuulokokemuksesta aidosti kolmiulotteisen. Kahdeksan HDMI-tuloliitintä riittänevät kaiken viihde-elektroniikan kytkemiseen lähes kaikissa tapauksissa. Yksi liittimistä on kätevästi vahvistimen etulevyssä samoin kuin USB- ja kuulokeliitin. Pre out- ja prosessorikäytössä laitetta voi käyttää 11.2-kanavaisena, kuten myös päätevahvistinpuolta kytkemällä laitteistoon tavallinen stereopäätevahvistin.

Videopuolella on täysi HDCP 2.2 -tuki, ja 1080p-sisältö sekä normaaliresoluutioinen HD- ja SD-kuva konvertoidaan 4K 60 Hz -tasolle. Vahvistin vastaanottaa 4K Ultra HD -kuvaa, ja HDR, BT.2020 ja Dolby Vision kuuluvat pakettiin. 21:9-kuvasuhdemahdollisuus, 3D ja 4:4:4 Pure Color saavat kuvan näyttämään todella hyvältä. SR6014:ssa on kolme HDMI-antoliitäntää eri näytöille, mutta HEOS-teknologian kautta vahvistinta voi käyttää monihuonekäytössä myös langattomasti. SR6014:n kaksi kanavaa voi erottaa toimimaan toisessa tilassa jopa yhtä aikaa ja eri musiikilla. SR6014 on myös helppo kytkeä Smart TV:hen.

SR6014 on monipuolisuudestaan huolimatta helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Näyttö on yksinkertainen ja käytön helppoutta lisää entisestään Marantzin oma iOS-/Android-applikaatio, jolloin laitetta voi ohjata suoraan älypuhelimella tai tabletilla. Amazon Alexan avulla on vahvistinta mahdollista ohjata myös puheella (edellyttää Amazon Echo -laitetta). SR6014 johdattaa kotiteatterisi tulevaisuuteen äänen- ja kuvanlaadulla, joka on kokematta vaikea kuvitella.

Värit: Musta, hopea-kulta

OMINAISUUDET

Monikanava surround: DTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X, DTS Virtual:X, Dolby TrueHD, Dolby Surround, Dolby Atmos, MDAX2
Tuettavat äänitiedostomuodot: WAV, FLAC (192/24); ALAC (96/24); DSD2.8, DSD5.6, AAC, WMA, MP3
Videosisäänmenot: 8 x HDMI
Audiosisäänmenot: 6 x RCA, 2 x optinen, 2 x koaksiaalinen, 1 x USB
Teho (8/6 ohm): 9 x 110/185 W
Kaukosäädin: On
Max. tehonkulutus: 680 W
Tehonkulutus (standby): 0,2 W
Mitat (L/K/S): 440 x 161 x 398 mm
Paino: 12.8 kg

Valmistajan tuotesivu

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.