Marantz SA-KI RUBY

4000,00

SA-KI Ruby yhdistää korkealuokkaisen CD-/SACD-soittimen korkearesoluutioisia audiotiedostoja lukevaan DA-muuntimeen.

Poista

Marantz SA-KI RUBY

Ken Ishiwata on toiminut Marantzin palveluksessa nyt 40 vuotta ja tänä aikana hänestä on tullut Marantzin pääsuunnittelija, ’brand ambassador’ ja kasvot audioteollisuudessa. Ishiwatan aivoituksista on syntynyt lukemattomia legendaarisia Marantz-laitteita ja nyt yhtiö julkaisee heidän 40-vuotisen liittonsa kunniaksi Ishiwatan suunnitteleman rubiinituoteparin, PM-KI Ruby -vahvistimen sekä SA-KI Ruby -digitaalisoittimen. Sekä vahvistimen että soittimen valmistusmäärä on rajattu tuhanteen ja jokainen kappale on numeroitu.

SA-KI Ruby yhdistää korkealuokkaisen CD-/SACD-soittimen korkearesoluutioisia audiotiedostoja lukevaan DA-muuntimeen, mikä tekee soittimesta todella monipuolisen paketin yksissä kuorissa. Marantzin uusi levykoneisto lukee CD- ja SACD-levyjen lisäksi myös CD-ROM ja DVD-Audio-levyt. USB-B-portin kautta soitin lukee tietokoneelta jopa 384khz/32bit-PCM- ja DSD11.2-tiedostot. Tämä taso riittänee nopeasti kehittyvässä ja alati laajenevassa digitaalisten latausten maailmassa vuosiksi eteenpäin. Laitteeseen on USB-A-portin kautta myös helppo kytkeä liikkuva musiikkisoitin kuten älypuhelin tai iPod. SA-KI Ruby ymmärtää kaikkia yleisimpiä äänitiedostomuotoja.

Äänenlaatu ei muodostu pelkästään tiedostomuodoista, biteistä ja hertseistä. SA-KI Rubyssa huomio on kiinnitetty koko signaaliketjuun alkaen Marantzin omasta SACD-M3-levykoneistosta. Bittivirta ylisämplätään DSD:ksi Marantzin omalla, kuuntelutesteissä ylivertaiseksi havaitulla MMM-tekniikalla ja viedään vasta tämän jälkeen DA-muuntimeen. Virtalähteessä on mittava rengassydänmuuntaja. Marantzin omia korkeatasoisia HDAM-vahvistinmoduuleita käytetään analogipuolella ja vankka kuparoitu kaksikerrospohja suojaa elektroniikkaa ulkoisilta värähtelyiltä ja sähköisiltä häiriöiltä. Tarkoin mietityt yksityiskohdat yhdessä yksinkertaisen ja funktionaalisen etupaneelin kanssa luovat SA-KI Rubyn tyylikkään ilmeen.

Värit: kulta ja musta

OMINAISUUKSIA

Ottoliitännät: USB-A, USB-B, optical, coaxial
Antoliitännät: RCA, optical, coaxial
Metadatan luku: SA-CD Text, ID3 Tag, WMA Meta Tag, AAC Meta data
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Kaukosäädin: On (RC005PMSA)
Tehonkulutus: 47 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,3 W
Mitat (L/K/S): 440 x 127 x 419 mm
Paino: 15,3 kg

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.