Marantz SA-14S1 SE

2599,00

CD/SACD-soitin/DAC, joka on samalla digitaalisen musiikintoiston monitoimityökalu

Poista

Marantz on huipputason soittimissaan jääräpäisesti pitänyt korkearesoluutioisen SACD-tekniikan liekkiä yllä ja vaikka SACD onkin profiloitunut lähinnä klassisen musiikin äänitereferenssiksi, on SACD:n käyttämä DSD-tekniikka muuttunut viime aikoina valtavirraksi tiedostosoitossa genrestä riippumatta.

SA-14S1-soitin on erittäin monipuolinen digitaalisen musiikintoiston yleiskone, joka lukee ja ymmärtää useimmat digitaaliset levy- ja tiedostomuodot, ja tekee sen äänenlaadusta tinkimättä. Paitsi perinteiset CD- ja SACD-levyt, soitin soittaa myös CD-R/RW-levyt ja levyt, joilla data on WMA- MP3- tai AAC-muodossa. Laitteen monipuolisten digisisäänmenojen kautta siihen saa myös kytkettyä tietokoneen tai striimerin, ja etulevyn USB-liitännän kautta SA-14S1:hin on helppo liittää kannettava musiikkisoitin kuten älypuhelin tai iPod. Takalevyssä olevan USB-B-liittimen kautta laite lukee tiedostoja 192kHz/24-bit-tasoon saakka sekä DSD2.8- ja DSD5.6-tekniikkaa käyttävät tiedostot. Anto- ja ottoliitännöissä löytyy myös perinteiset optinen ja koaksiaalinen digiliitäntä. Soitinta voi siis käyttää erillisen DA-muuntimen kanssa pelkkänä pyörittimenä.

Perinteisten operaatiovahvistinten sijaan SA-14S1 käyttää Marantzin omia, suorituskyvyltään ylivertaisia HDAM-moduuleita. Laitteen virtalähteeseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja analogi- ja digitaaliaste ovat omilla piirilevyillään. Jykevä kotelointi pitää mekaaniset ja sähköiset häiriöt minimissään. Laitteessa on myös suorituskykyinen kuulokeliitäntä omalla antotason säädöllään. SA-14S1 on taas yksi osoitus Marantzin pääsuunnittelijan Ken Ishiwatan insinöörintaidoista.

Brittiläisen Hi-Fi News -lehden ’Outstanding Product’.

Made in Japan.

Värit: kulta ja musta

Tekniset tiedot:

DA-muunnin: DSD1792 (192kHz/24bit)
Ottoliitännät: USB, USB-B (asynkroninen), optical, coaxial
Antoliitännät: RCA, optical, coaxial
Metadatan luku: SA-CD Text, ID3 Tag, WMA Meta Tag, AAC Meta data
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Kaukosäädin: On (RC001PMSA)
Tehonkulutus: 37 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,3 W
Mitat (L/K/S): 440 x 127 x 419 mm
Paino: 15,3 kg

Valmistajan tuotesivut

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.