Marantz PM-KI RUBY

4000,00

PM-KI Ruby on 100-wattinen integroitu vahvistin, joka pohjautuu PM-10:een, Marantzin vahvistimien lippulaivamalliin.

Poista

Marantz PM-KI RUBY

Ken Ishiwata on toiminut Marantzin palveluksessa nyt 40 vuotta ja tänä aikana hänestä on tullut Marantzin pääsuunnittelija, ’brand ambassador’ ja kasvot audioteollisuudessa. Ishiwatan aivoituksista on syntynyt lukemattomia legendaarisia Marantz-laitteita ja nyt yhtiö julkaisee heidän 40-vuotisen liittonsa kunniaksi Ishiwatan suunnitteleman rubiinituoteparin, PM-KI Ruby -vahvistimen sekä SA-KI Ruby -digitaalisoittimen. Sekä vahvistimen että soittimen valmistusmäärä on rajattu tuhanteen ja jokainen kappale on numeroitu.

PM-KI Ruby on 100-wattinen integroitu vahvistin, joka pohjautuu PM-10:een, Marantzin vahvistimien lippulaivamalliin. Suunnittelu on tehty täysin äänenlaadun ehdoilla ja esi- ja päätevahvistinosien virtalähteet on erotettu toisistaan. Esivahvistinosassa käytetään huomattavan kokoista rengassydänmuuntajaa sekä Marantzin omaa suunnittelua olevia HDAM-moduuleita, jotka ovat suorituskyvyltään ylivoimaisia tavallisiin puolijohdekomponentteihin verrattuna.

Vahvistimessa on monipuoliset liitännät ja se sisältää aivan uutta suunnittelua olevan korkeatasoisen levysoitinesivahvistimen sekä MM- että MC-äänirasioille – Marantz ei ole ikinä hylännyt vinyylilevyjen ystäviä ja johtaa edelleen phonopuolen tuotekehitystä. Yhdessä SA-KI Ruby -soittimen kanssa PM-KI Ruby muodostaa erinomaisen parin analogiseen ja digitaaliseen kaksikanavaiseen musiikintoistoon. Kuparipinnoitettu kaksikerrospohja ja jykevä metallikotelointi suojaa elektroniikkaa ulkoisilta värähtelyiltä ja sähköisiltä häiriöiltä. Tarkoin mietityt yksityiskohdat yhdessä yksinkertaisen ja funktionaalisen etupaneelin kanssa luovat vahvistimen tyylikkään ilmeen.

Pre out -liitännän kautta myös erillisen päätevahvistimen käyttö on mahdollista.

Värit: kulta ja musta

OMINAISUUKSIA

Integroitu stereovahvistin
Ottoliitännät: 6 x linjatason RCA, phono (RCA)
Antoliitännät: Rec out, pre out
Levysoitinliitäntä: MM/MC
Levysoitinliitännän häiriöetäisyys: 88/75 dB
Kuulokeliitäntä: On (6,35 mm)
Kaukosäädin: On (RC005PMSA)
Teho (8/4 Ohm): 100/200 W
Särö (THD): 0,005 %
Häiriöetäisyys: 111 dB
Tehonkulutus: 130 W
Tehonkulutus stand by -tilassa: 0,2 W
Mitat (L/K/S): 440 x 127 x 453 mm
Paino: 19,1 kg

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.