Marantz NR1609

799,00

AV-viritinvahvistin täynnä digitaaliteknologian viimeisimpiä saavutuksia, vaikka laitteessa on myös perinteinen levysoitinotto MM-rasioille ja FM-/AM-vastaanotin.

Poista

Marantz NR1609

7.2-kanavainen NR1609 on tyypillistä AV-vahvistinta selvästi matalampi AV-viritinvahvistin täynnä digitaaliteknologian viimeisimpiä saavutuksia, vaikka laitteessa on myös perinteinen levysoitinotto MM-rasioille ja FM-/AM-vastaanotin.

Wi-Fi, AirPlay 2, Ethernet ja Bluetooth löytyvät NR1609:ssa sisäänrakennettuina. Dolby Atmos ja DTS:X varmistavat, että NR1609 pitää pintansa nopeasti kehittyvässä kotiteatterimaailmassa vielä pitkään. Sen DA-muunnin ymmärtää lähes kaikkia äänitiedostomuotoja, mukaan lukien DSD2.8 sekä DSD5.6. Laitteessa on tietenkin Spotify-tuki ja internet-radio, ja ilmainen HEOS-applikaatio mahdollistaa suoratoistopalvelujen kuten Tidalin ja Deezerin käytön. Vahvistinosissa käytetään Marantzin omia, äänenlaadultaan erinomaisia HDAM-moduuleita. Päätevahvistin tuottaa tehoa 7 x 90 wattia 6 ohmiin. Eco moden ansiosta vahvistimen tehonkulutus on sidoksissa äänenvoimakkuuteen.

Audyssey MultiEQ -huonekorjaimella on helppo ja nopea säätää ääni tilaan. NR1609:ssa on liitäntä kahdelle subwooferille. Kahdeksan HDMI-tuloliitintä riittänevät kaiken viihde-elektroniikan kytkemiseen lähes kaikissa tapauksissa. Yksi liittimistä on kätevästi vahvistimen etulevyssä samoin kuin USB- ja kuulokeliitin sekä liitäntä mittamikrofonille. HDMI-lähdössä on ARC-toiminto.

Videopuolella on täysi HDCP 2.2 -tuki, ja 1080p-sisältö sekä normaaliresoluutioinen HD- ja SD-kuva konvertoidaan 4K 60Hz -tasolle. Vahvistin vastaanottaa 4K Ultra HD -kuvaa. 4:4:4 Pure Color, HDR, HLG (Hybrid Log Gamma), BT.2020, Dolby Vision ja ISF:n kalibrointiohjelmisto varmistavat kuvanlaadun. HEOS-teknologian kautta vahvistin toimii monihuonekäytössä langattomasti. NR1609 on myös helppo kytkeä Smart TV:hen.

NR1609 on helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Näyttö on yksinkertainen ja käytön helppoutta lisää entisestään Marantzin oma iOS-/Android-applikaatio, jolloin laitetta voi ohjata suoraan älypuhelimella tai tabletilla. Amazon Alexan avulla on vahvistinta mahdollista ohjata myös puheella (edellyttää Amazon Echo -laitetta).

Värit: Musta, hopea-kulta

OMINAISUUKSIA

Monikanava surround: DTS HD Master, DTS:X, DTS Neural:X, DTS Virtual:X, Dolby TrueHD, Dolby Surround, Dolby Atmos, MDAX2
Tuettavat äänitiedostomuodot: WAV, FLAC, ALAC (192/24); DSD2.8, DSD5.6, AAC, WMA, MP3
Videosisäänmenot: 8 x HDMI
Audiosisäänmenot: 3 x RCA, phono, 1 x optinen, 1 x koaksiaalinen, 1 x USB
Teho (8/6 ohm): 7 x 50/90 W
Kaukosäädin: On
Max. tehonkulutus: 250 W
Tehonkulutus (standby): 0,1 W
Mitat (L/K/S): 440 x 105 x 376 mm
Paino: 8,3 kg

Valmistajan tuotesivu

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.