Marantz ND8006

1499,00

Yksi markkinoiden monipuolisimpia ja laadukkaimpia digitaalisen musiikintoiston keskuksia.

Poista

Marantz ND8006

Marantzin premium-mallisto on ollut pohjana ND8006:n suunnittelussa, ja tuloksena on yksi markkinoiden monipuolisimpia ja laadukkaimpia digitaalisen musiikintoiston keskuksia. Kuunteleepa musiikkinsa sitten tietokoneen kovalevyltä, erillistä kovalevyltä, NAS-asemalta, striimaamalla tai perinteisesti CD-levyltä, ND-8006 hoitaa homman. Se lukee lähes kaikki tiedostomuodot, mukaan lukien CD-R/RW- ja MP3/WMA-levyt, ja korkearesoluutioiset tiedostot asynkronisen USB-B-portin kautta jopa 384kHz/32bit-tasoon saakka. DSD2.8, DSD5.6 ja DSD11.2 kuuluvat pakettiin, samoin internet-radio, AirPlay ja Spotify-tuki. Etulevyn USB-liitännän kautta laitteeseen on helppo kytkeä liikkuva musiikkisoitin kuten älypuhelin tai iPod ja laitteessa on myös erinomainen, Marantzin omat HDAM-moduulit sisältävä kuulokeliitäntä.

HEOS-monihuonetekniikka mahdollistaa eri striimauspalveluiden käytön ja yhdessä ilmaisen HEOS-applikaation avulla musiikin voi jakaa langattomasti eri huoneisiin. ND8006:ssa on selkeä näyttö ja käytön helppoutta lisää entisestään Marantzin oma iOS-/Android-applikaatio, jolloin laitetta voi ohjata suoraan älypuhelimella tai tabletilla. Amazon Alexan avulla on vahvistinta mahdollista ohjata myös puheella (edellyttää Amazon Echo -laitetta). ND8006:n voi antotason säädön ansiosta liittää suoraan päätevahvistimeen tai aktiivikaiuttimiin.

Valittavissa on kaksi digitaalista filtteriä. Analogipuolen äänenlaadun varmistavat jykevä rengassydänmuuntaja ja HDAM-vahvistinmoduulit. Värähtelyjen hallinnasta vastaavat kaksinkertainen pohjalevy, jykevä kotelointi ja jämäkät tassut.

Värit: Musta, hopea/kulta

OMINAISUUKSIA

Ottoliitännät: koaksiaalinen, 2 x optinen, USB-A, USB-B (asynkroninen)
Digitaaliset antoliitännät: koaksiaalinen, optinen
Analogiset antoliitännät: säädettävä (RCA), kiinteä (RCA), 6,35 mm kuulokeliitäntä
Häiriöetäisyys: 110 dB
Harmoninen särö (THD): 0,00002 %
Kanavaerotus: 105 dB
Tehonkulutus: 42 W
Tehonkulutus (standby): 0,3 W
Kaukosäädin: On
Tiedostotuki: WAV, FLAC (192/24); ALAC (96/24); DSD2.8, DSD5.6, DSD11.2, AAC, WMA, MP3
Mitat (L/K/S): 440x106x341mm
Paino: 8,0 kg

Valmistajan tuotesivu

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.