Lavardin ITx 20

alk. 10395,00

Realismi ja silkinpehmeä, putkimainen toisto ensimmäistä kertaa transistorivahvistimessa

Poista

Ranskalaisen Lavardinin tutkimustyö muistisärön kitkemiseksi tuottaa tulosta – jo pienimmistä malleista alkaen sointi on poikkeuksellisen kuulas ja aineeton. Lavardinin vahvistimet eivät koreile ulkonäöllään, sillä niiden ei tarvitse. Pitkä tutkimus komponenttien käyttäytymisestä ja muistisärön eliminointi tekevät äänentoistosta vapautunutta, kontrolloitua, läpinäkyvää ja musikaalisesti luonnollista. ”Nos recherches commencent où les autres se sont arrétés – our research starts where the others give up

55watin antotehon ei kannata antaa hämätä, sillä transienttien nopeus ja dynamiikka kuormasta huolimatta pitävät toiston hallinnassa. ITx 20 on stabiili myös impedanssim laskiessa – vahvistin pystyy tarjoamaan 110watin antotehon kaiutinkuorman laskiessa 2 ohmiin. Koe realismi ja silkinpehmeä, putkimainen toisto ensimmäistä kertaa transistorivahvistimessa – uuden X-version piirisuunnittelun myötä entistäkin vahvempana. Model IT oli maailman ensimmäinen muistisärön poistavaan teknologiaan perustuva vahvistin. 12 vuoden tutkimustyön ja tuhansien kuuntelukokeiden hedelmänä syntynyt ainutlaatuinen vahvistin osoitti ensikuulemalta tekniikan ylivertaisuuden. IT:n uusin X-sukupolvi on eräs hienosointisimmista vahvistimista hinnasta riippumatta. ITx 20 on edelleen kehitetty ja toleransseiltaan tiukempi versio ITx-vahvistimesta. Vaikka tehoarvot ovat samat, on äänellinen ero selvästi kuultavissa. Tässä Lavardinin pääsuunnittelijan kommentti mallien välisistä eroista:

”Like the IT-15 versus IT, the ITx20 improves on micro details, micro nuances and at the end greater humanity and presence. Needless to say that interconnects, speaker cable and source quality have to be at the top. If not, go for an ITx. An ITx with full set of Lavardin cables will always do better than ITx-20 with ”highend” cables that will not allow to pass the increase of quality.

ITx 20 tehdasoptiot:
350,- kaukosäädin
Ilman lisähintaa vaihtoehtoinen punainen etulevy

OMINAISUUDET

Antoteho: 2×55 W (8 ohm)
Linjaottoja: 4x RCA
Ottoimpedanssi: 10 kohm
Herkkyys: 330 mV
MM-levysoitinotto: optio
Harmoninen särö: 0,001 % täydellä teholla
Tehonkulutus: 32 W/180 W
Mitat (l/k/s): 430 x 80 x 340 mm
Paino: 12 kg
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.