Klipsch La Scala II

6990,00

Kompakti, olohuoneystävällinen kotelolo. Hienovarainen ja selkeä ääni, pari

Poista

Klipcsh Heritage Classic -sarja

Klipschin Heritage-mallisarjan kaiuttimet ovat niitä, joiden teknisessä suunnitellussa ja kehitystyössä Klipschin perustajalla Paul W. Klipschilla oli merkittävä osuus. Jokainen Heritage-kaiuttimista valmistetaan USAssa kuten aikoinaan ja kaikissa noudatetaan Klipschin arvostettua, perinteistä torvikaiutintekniikkaa. Kotelot on viimeistelty vintage-henkisillä huonekaluvaneereilla. Stereo-parin kummankin kaiuttimen viilupinnan kuviointi on sovitettu yhteen jotta ne näyttäisivät identtisiltä. Jokainen Heritage-kaiutin on valmistettu Klipschin tiukkojen standardien mukaan, tarkastettu ja varustettu sarjanumerokyltillä. Jokainen Klipsch Heritage -sarjan kaiutin on elinikäinen sijoitus.

Klipsch La Scala II

Klipschin klassikoista monipuolisin, vuonna 1963 ammattikäyttöön suunniteltu Klipsch La Scala on kompaktilla, olohuoneystävällisellä kotelollaan ja hienovaraisella ja selkeällä äänellään erinomainen vaihtoehto myös audiofiilikäyttöön.

Klipschornin tapaan La Scala on aito kolmiteinen torvikaiutin täsmälleen samoilla elementeillä. Diskantissa ja keskialueella on eksponentiaali-etutorvi 1 ja 2 tuuman fenolikalvoisilla kompressioajureilla. Klipschorniin verrattuna La Scalan keskialuetorvi alkaa toistaa hieman alemmalta taajuudelta (400 Hz). Bassoille on 15 tuuman kuitukartioinen bassoääninen Klipschornia pienemmässä taitetussa torvessa.

Kaiutin on käytännöllisesti katsoen pysynyt muuttumattomana ensiesittelystä lähtien. La Scala II:seen tehdyt muutokset ovat lähinnä ulkoasuun liittyviä, mutta samalla koteloa on tukevoitettu ja jäykistetty valmistamalla se tuuman paksuisesta mdf-levystä 3/4-tuuman vaneerin sijaan. La Scala II on saatavana erilaisin viilupinnoin ja keskialue- ja diskanttitorvet peittävällä suojakankaalla.

Yhdellä watilla La Scala tuottaa 105 desibelin äänenpaineen, mikä mahdollistaa myös hyvin pienitehoisten putkivahvistimien käytön. Alkuperäisen La Scalan tavoin ääni on dynaaminen, puhdas, kimalteleva diskanttitoistoa, tehokas ja vääristymätön bassotoistossa.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste (+/- 4 dB): 51Hz – 17kHz
Herkkyys: 105dB @ 2.83V / 1m
Tehonsieto (jatkuva/piikki): 100W/400W
Max. SPL: 121dB jatkuva
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia
Jakotaajuus: 4500Hz HF, 400Hz MF
Mitat: K 98cm x L 62m x S 64cm
Paino: 79.6kg
Värivaihtoehdot: musta, kirsikka, pähkinä

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.