Klipsch Forte III

4390,00

Tyylikäs muotoilu ja erinomainen suorituskyky, pari

Poista

Klipcsh Heritage Classic -sarja

Klipschin Heritage-mallisarjan kaiuttimet ovat niitä, joiden teknisessä suunnitellussa ja kehitystyössä Klipschin perustajalla Paul W. Klipschilla oli merkittävä osuus. Jokainen Heritage-kaiuttimista valmistetaan USAssa kuten aikoinaan ja kaikissa noudatetaan Klipschin arvostettua, perinteistä torvikaiutintekniikkaa. Kotelot on viimeistelty vintage-henkisillä huonekaluvaneereilla. Stereo-parin kummankin kaiuttimen viilupinnan kuviointi on sovitettu yhteen jotta ne näyttäisivät identtisiltä. Jokainen Heritage-kaiutin on valmistettu Klipschin tiukkojen standardien mukaan, tarkastettu ja varustettu sarjanumerokyltillä. Jokainen Klipsch Heritage -sarjan kaiutin on elinikäinen sijoitus.

Klipsch Forte III

Klipschin suosituin kaiutinmalli, vuonna 1985 esitelty Forte erottuu kilpailijoistaan tyylikkäällä muotoilulla ja erinomaisella suorituskyvyllä. Vuonna 2017 Klipsch nosti Forten osaksi Heritage-kaiutinsarjaa nimellä Forte III. Säilyttäen alkuperäisen kaiuttimen karisman ja äänimaailman Klipsch on tehnyt Forte III:seen sekä kosmeettisia päivityksiä että eräitä tärkeitä akustisia muutoksia.

Esimerkiksi Forte III:n keksialueen torven profiilia on parannettu tasaisemman vasteen aikaansaamiseksi. Sekä keskialueen (K-703-M) että diskantin (K-79T-torvi) titaani-kalvoiset kompressioajurit ovat uutta suunnittelua. Bassoja toistamaan on valittu 12 tuuman bassoääninen, jonka ääntä vahvistaa 15 tuuman (38 cm) passiivisäteilijä kotelon takapuolella. Jakotaajuudet ovat 5200Hz HF ja 650Hz MF, ja kotelo on valmistettu 3/4” mdf-levystä.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste (+/- 4 dB): 38Hz – 20kHz
Herkkyys: 99 dB @ 2.83V / 1m
Tehonsieto (jatkuva/piikki): 100W/400W
Max. SPL: 116dB jatkuva
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia
Jakotaajuus: 5200Hz HF, 650Hz MF
Mitat: K 91 cm x L 42 cm x S 33 cm
Paino: 32,7 kg
Värivaihtoehdot: musta, kirsikka, pähkinä, tammi

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.