Klipsch Cornwall III

5980,00

Upea yhdistelmä laajakaistaisuutta, matalaa säröä ja suuria tehoja. Legenda kuultavissa myymälöissämme. Parihinta.

Poista

Klipcsh Heritage Classic -sarja

Klipschin Heritage-mallisarjan kaiuttimet ovat niitä, joiden teknisessä suunnitellussa ja kehitystyössä Klipschin perustajalla Paul W. Klipschilla oli merkittävä osuus. Jokainen Heritage-kaiuttimista valmistetaan USAssa kuten aikoinaan ja kaikissa noudatetaan Klipschin arvostettua, perinteistä torvikaiutintekniikkaa. Kotelot on viimeistelty vintage-henkisillä huonekaluvaneereilla. Stereo-parin kummankin kaiuttimen viilupinnan kuviointi on sovitettu yhteen jotta ne näyttäisivät identtisiltä. Jokainen Heritage-kaiutin on valmistettu Klipschin tiukkojen standardien mukaan, tarkastettu ja varustettu sarjanumerokyltillä. Jokainen Klipsch Heritage -sarjan kaiutin on elinikäinen sijoitus.

Klipsch Cornwall III

Vuonna 1959 käyttöön otettu Cornwall tuli täydentämään Klpischin valikoimaa Heresyä kookkaampana ja laajakaistaisempana vaihtoehtona. Sitä käytettiin joko sellaisenaan stereo-parina tai keskikaiuttimena Klipschornien kanssa. Cornwall-nimi tulee siitä, että kaiutin suunniteltiin sijoitettavaksi joko nurkkaan tai seinää vasten (corn/wall).

Cornwallin vallmistus lopetettiin 1990, mutta yleisön vaatimuksesta palautettiin tuotantoon entistä ehompana Cornwall III -versiona. Rakenteeltaan kolmiteinen Cornwall III on tuttua Klipschia: on torvikuormitetut titaani-kalvoiset kompressioajurit keskialueelle (1.75” K-53-TI) ja diskanttitaajuuksille (1” K-107-TI) sekä suoraan eteen säteilevä 15 tuuman bassoääninen (K-33-E) matalille taajuuksille. Kotelo on valmistettu mdf-levystä.

Cornwall toistaa taajuudet 34Hz – 20kHz lähes täystorviratkaisujen herkkyydellä ja äänenpaineella. Heritage-sarjan kaiuttimista vain Klipschorn tarjoaa alemmaksi ulottuvaa bassotoistoa kuin Cornwall III. Cornwall III onkin erinomainen yhdistelmä laajakaistaistaista toistoa, matalaa säröä ja suuria tehoja sekä vaikuttavaa bassotoistoa käytännönläheisen kompaktista kotelosta.

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste (+/- 4 dB): 34Hz – 20kHz
Herkkyys: 102dB @ 2.83V / 1m
Tehonsieto (jatkuva/piikki): 100W/400W
Max. SPL: 119dB jatkuva
Nimellisimpedanssi: 8 ohmia
Jakotaajuus: 5000Hz HF, 800Hz MF
Mitat: K 91 cm x L 64 cm x S 39 cm
Paino: 44,5 kg
Värivaihtoehdot: musta, kirsikka, pähkinä

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.