KEF Blade

alk. 26900,00

Hinta/pari, Blade on highend-kaiuttimien kärkikastia

Poista

Voiko kaiuttimen ääni salvata hengityksen? Kyllä. Silkka Blade-kaiuttimen nopeus saa haukkomaan happea. Tämä siis sen jälkeen, kun on toipunut kaiuttimen ensinäkemisen aiheuttamasta huimauksesta. Maailman ensimmäinen ”single apparent source” -kaiutin ravistelee täydelliseksi luultuja oppeja huippuluokan kaiutinsuunnittelun saralla. Blade esiteltiin ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten. Sen teknologia oli vielä tuolloin liian kallis sarjatuotantoon erityisesti vaativan kotelorakenteen johdosta. Nyt Blade on kuitenkin realiteetti parasta havittelevalle audiofiilille.

4 kpl 9 tuuman vastakkain iskevää bassoelementtiä muodostavat soidessaan jättimäisen yhtälön kotelon etuosassa sijaitsevan, viimeisimmän kehitysversion, Uni-Q elementin kanssa.

Blade on kaiutin, jonka suorituskykyä eivät sanat riitä kuvaamaan.

Oletko kiinnostunut ostamaan KEF Bladet, mutta haluaisit vielä kokeilla kaiuttimet kotonasi ennen päätöstä? Demo kotonasi on mahdollista 300 euron hintaan, joka hyvitetään takaisin tuotteen oston yhteydessä. Toimitamme kaiuttimet kotiisi, avustamme asennuksessa ja noudamme ne pois seuraavana päivänä.

 

Tyyppi 3-tie lattiakaiutin
Diskantti 1x 25mm Uni-Q
Keskiääni 1x 125mm Uni-Q
Basso 4x 225mm
Nimellisimpedanssi 4Ohm
Taajuusvaste 28Hz – 45kHz
Jakotaajuus 350Hz, 3kHz
Herkkyys 90dB
Vahvistinsuositus 50-400W
Paino 57.2kg
Mitat 1590 x 363 x 540mm
Valmistajan tuotesivu http://kef.com/html/en/showroom/flagship_hi-fi_series/blade/overview/
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.