Harbeth Super HL5plus

alk. 4190,00

Super HL5 auttaa sinua uppoutumaan musiikkiin. Hinta parille

Poista

Harbeth Super HL5plus auttaa sinua uppoutumaan musiikkiin. Se kietoo kuuntelijan valtavan äänikuvansa sisään ja luo täyteläisen hunajaisella toistollaan akustisen konsertin kotiisi. Seitsemännen sukupolven HL-monitori perustuu vuonna 1977 perustetun yhtiön ensimmäiseen kaiuttimeen. BBC:lle kehitetyistä kaiuttimista johdettu kotitoistin luottaa kuutiotuumiin luodessaan uskottavan musiikkielämyksen.

20-senttinen RADIAL2-elementti toistaa voimakkaasti mutta äärimmäisellä tarkkuudella niin bassot kuin keskialueenkin. Tuuman diskantin toistoa jatkaa saumattomasti 20-millinen superdiskantti. Koko paketti toimii huomaamattomasti yhteen soveliaan monimutkaisen jakosuotimen ansiosta.

Monitori-määre ei ole Super HL5plussan kohdalla liioittelua, vaan kaiutin toistaa ammattimaisen tarkasti signaalin. Äänessä ei kuitenkaan ole aggressiivista kireyttä monien muiden tarkaksi mainostettujen kaiuttimien tapaan.

Super HL5plus on erittäin helppo kuorma vahvistimelle. Minimi-impedanssi on kuusi ohmia, ja vaihekulma pysyttele kapeiden rajojen sisällä. Kaiutin toimii hyvin niin putkivahvistimien kuin pienitehoisten transistorivahvistimien kanssa.

HOT! Harbeth on esitellyt 40-vuotisen historiansa kunniaksi juhlavuosimallit, jotka saatavana tässä muodossaan vain rajoitetun ajan. Super HL 5plus 40th Anniversary Edition on saatavana kerrassaan upealla pähkinän värillä rajoitetusti hintaan 5500,-/pari. Juhlavuosimallit tilattavissa asiakaspalvelustamme tai myymälästämme!

Toimintaperiaate: 3-tie, bassorefleksi
Superdiskantti: 20 mm
Diskantti: 25 mm
Bassoelementti: 200 mm RADIAL2
Toistoalue: 40– 24 000 Hz ±3 dB
Minimi-impedanssi: 6 ohmia, helppo kuorma
Herkkyys: 86 dB
Vahvistinsuositus: 25–150 W
Mitat (l x k x s): 322 x 638 x 300 mm
Paino: 15,8 kg

 

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Custom Design kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 549 euroa.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.