Harbeth P3ESR – KILLERIDIILI

1999,00 1499,00

Monitorikaiuttimien klassikko nyt lyömättömään hintaan, hinta/pari. Toimi HETI!

Poista

NYT ON HARVINAISLAATUINEN KILLERIDIILI. ERÄ SATIINIVALKOISIA JA MUSTIA P3ESR-KAIUTTIMIA MYYDÄÄN KILLERIDIILIHINTAAN. PAREJA VAIN RAJOITETUSTI – TOIMI HETI!

 Harbeth P3ESR

Harbeth P3ESR on täydellinen minimonitori, joka kuultostaa kokoistaan suuremmalta. Kokonaan uusi kaiutin käyttää modernia RADIAL2-bassokeskiäänistä, mutta kaiuttimen historia ulottuu 20 vuotta sitten esiteltyyn alkuperäiseeen Harbeth P3:een.

Suuri joukko kotikuuntelijoita ja ammattilaisia on luottanut pikku-Harbetheihin ja niiden kykyyn täyttää huone lämpimän täyteläisellä ja luonnollisella äänellä. Jokainen pieni yksityiskohta on uutuusmallissa hienosäädetty aina bassoelementistä kotelon vaimennukseen.

Aikojen saatossa tehdyt pienet muutokset kulminoituvat P3ESR:ssä erinomaiseksi pikkukaiuttimeksi. Suunnittelussa on keskitytty tekemään paketista kokonaisvaltaisesti toimiva: kotelon, elementtien ja jakosuotimen yhteispeli on saumatonta. Tuloksena on henkeäsalpaava aineettomuus ja todenmukainen stereokuva yhdessä napakan basson kanssa.

Mikä parasta, P3ESR on erittäin helppo kuorma vahvistimelle. Minimi-impedanssi on kuusi ohmia, ja vaihekulma pysyttele kapeiden rajojen sisällä. Kaiutin toimii hyvin niin putkivahvistimien kuin pienitehoisten transistorivahvistimien kanssa. Alhainen herkkyys kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, jos kaiutinta aiotaan kuunnella suuressa tilassa.

Toimintaperiaate: 2-tie, suljettu
Diskantti: 19 mm rautajäähdytetty
Bassoelementti: 110 mm RADIAL2
Toistoalue: 75 – 20 000 Hz ±3 dB
Minimi-impedanssi: 6 ohmia, helppo kuorma
Herkkyys: 83,5 dB
Vahvistinsuositus: 15–50 W
Mitat (l x k x s): 189 x 306 x 202 mm
Paino: 6,3 kg

 

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.