Harbeth HL-P3ESR Anniversary

2899,00

Juhlamalli! Minimonitori, joka kuultostaa kokoistaan suuremmalta. Hinta parille.

Harbeth HL-P3ESR 40th Anniversary

Harbeth HL-P3ESR, osana Harbethin 40th Anniversary -mallisarjaa, on saatavana lisäparannuksilla, joihin kuuluu mm. WBT:n uusimmat Nextgen -liittimet, Englannissa valmistetut laadukkaat polypropeenikalvokondensaattorit ja Harbethin 40th Anniversary OFC-erikoiskaapelilla toteutettu sisäkaapelointinti. Juhlamallissa on ylelliset Harbeth 40th Anniversary -kyltit etu- ja takapaneelissa sekä metallinen musta/kulta-tunnus kangassuojassa. Viimeistely: oliivipuu.

Harbeth P3ESR

Harbeth P3ESR on täydellinen minimonitori, joka kuultostaa kokoistaan suuremmalta. Kokonaan uusi kaiutin käyttää modernia RADIAL2-bassokeskiäänistä, mutta kaiuttimen historia ulottuu 20 vuotta sitten esiteltyyn alkuperäiseeen Harbeth P3:een.

Suuri joukko kotikuuntelijoita ja ammattilaisia on luottanut pikku-Harbetheihin ja niiden kykyyn täyttää huone lämpimän täyteläisellä ja luonnollisella äänellä. Jokainen pieni yksityiskohta on uutuusmallissa hienosäädetty aina bassoelementistä kotelon vaimennukseen.

Aikojen saatossa tehdyt pienet muutokset kulminoituvat P3ESR:ssä erinomaiseksi pikkukaiuttimeksi. Suunnittelussa on keskitytty tekemään paketista kokonaisvaltaisesti toimiva: kotelon, elementtien ja jakosuotimen yhteispeli on saumatonta. Tuloksena on henkeäsalpaava aineettomuus ja todenmukainen stereokuva yhdessä napakan basson kanssa.

Mikä parasta, P3ESR on erittäin helppo kuorma vahvistimelle. Minimi-impedanssi on kuusi ohmia, ja vaihekulma pysyttele kapeiden rajojen sisällä. Kaiutin toimii hyvin niin putkivahvistimien kuin pienitehoisten transistorivahvistimien kanssa. Alhainen herkkyys kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, jos kaiutinta aiotaan kuunnella suuressa tilassa.

Toimintaperiaate: 2-tie, suljettu
Diskantti: 19 mm rautajäähdytetty
Bassoelementti: 110 mm RADIAL2
Toistoalue: 75 – 20 000 Hz ±3 dB
Minimi-impedanssi: 6 ohmia, helppo kuorma
Herkkyys: 83,5 dB
Vahvistinsuositus: 15–50 W
Mitat (l x k x s): 189 x 306 x 202 mm
Paino: 6,3 kg

 

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.