Elac Uni-FI UF5

1398,00

Sarjansa näyttävä ja tehokas lippulaivamalli, hinta parille

Poista

ELAC on yksi vanhimmista eurooppalaisista äänentoistolaitteiden valmistajista. Riippumatta hinnasta sen aina tyylikkäät kaiuttimet ovat tinkimättömästi laadukkaista osista valmistettu, elementit teknisesti edistyneitä ja ääni luokkansa ehdotonta kärkeä. ELACin kaiuttimissa yhdistyy vuosikymmenien takaa periytyvä ammattitaito ja erinomainen arvo.

UNI-FI-SARJA

Uuden Uni-FI-tuotesarjan kaikki kolme kaiutinta pitävät sisällään kalliimpien mallien tekniikkaa ja tarjoavat samantasoista suorituskykyä 3-tieratkaisulla. Keski- ja ylätaajuuksia toistaa uusi konsentrinen kaiutinelementti (1 tuuman tekstiilidome samassa puhekelassa 4 tuumaisen alumiinikartioisen elementin keskellä) ja bassoja oma alumiinikartioinen bassoääninen. Ihanteellisen aikakäytöksen ja äänen pistelähdemäisyyden ansiosta konsentrinen elementti luo yhtenäisen, selkeän ja tarkan äänimaailman, joka palvelee yhtä lailla tasokasta kaksikanavalaiteistoa kuin huippuunsa viritettyä surround-järjestelmääkin.

Uni-FI UF5

Metrin korkuinen Uni-FI UF5 on Uni-Fi -sarjan näyttävä ja tehokas lippulaivamalli, oikea tarkkuustyöväline viidellä Uni-Fi-kaiutinelementillä. Kolme alumiinikartioista refleksikuormitettua 5,25 tuuman äänistä antavat syvyyttä bassotoistolle ja tekevät Uni-Fi-tason äänestä entistä laadukkaampaa. Erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto mihin tahansa stereo- tai monikanavalaitteistoon.

Tekniset tiedot:
3-tie, bassorefleksikotelo
Diskantti: 1 x 1,0” tekstiilidome, konsentrinen
Keskiääninen: 1 x 4” alumiinikartiolla
Bassoääninen: 3 x 5,25” alumiinikartiolla
Jakotaajuus: 270/2700 Hz
Taajuusvaste: 42 – 25000 Hz
Herkkyys: 85 dB / 2,83 v/1m
Suositeltu vahvistinteho: 40 – 140 wpc
Hetkellinen tehonkesto: 140 wpc
Nimellisimpedanssi: 4 Ω; minimi 3,4 Ω
Magneettisuojaus: ei
Kotelon viimeistely: musta tai valkoinen satiini
Mitat: K 965 mm, L 200 mm, S 273 mm

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.