Elac BS 263

1499,00 1249,00

Audiofiilin 2-tie kaiutin JET 5 nauhadiskantilla, hinta parille

Poista

Juuri 100 vuotta täyttänyt  saksalainen Elac aloitti hifikaiuttimien valmistuksen vuonna 1984, ja on siitä lähtien kuulunut maailman kaiutineliittiin. Valmistaja yhdistää tuotteissaan sisustukselliset näkökohdat loistavaan äänentoistoon ja saksalaiseen laatuun. Maailmalla legendaarisen maineen saanut Elacin referenssi, musta 240-sarja, sai viimeinkin arvoisensa seuraajan.

260-sarjan tarkoitus on tuottaa kaikki ne hyveet, joita saksalaiselta on perinteisesti kuultu, kohtuulliseen hintaan. 240 Black Edition –sarja oli tuotannossa vuosia ja sai ympäri maailmaa erinomaisen positiivisen vastaanoton. Kuinka siis parantaa valmiiksi erinomaista? Erityisesti bassopään dynamiikan luvataan parantuneen aikaisemmasta.

Elacin tavaramerkkinä on pitkään ollut oma JET-nauhadiskanttielementti. Tällaisella ratkaisulla on useita etuja, kuten pieni särö, hallittu suuntaavuus ja kaistanleveys, joka menee kirkkaasti yli kuuloalueen. Myös resonansseja on luonnostaan vähemmän kuin perinteisillä diskanttielementeillä.

Uuden malliston kulmakivi on viidenteen polveen päässyt JET- diskantti. Molemmat 260-sarjan mallit luottavat valmistajan omaan elementtitekniikkaan. Mallistossa on jalustakaiutin 263 ja lattiamalli 267. Myös molempien mallien hyödyntämä timanttikuvioitu, vähäresonanssinen AS-XR-bassoelementti on valtavirrasta positiivisesti poikkeava. Muutenkin suunnittelussa on noudatettu hyväksi havaittuja perinteitä: 263:sta luonnehtii äärimmäisen hyvin viimeistelty, tukeva kotelo ja kaksi viimeisen päälle suunniteltua, kokonaan omaa tuotantoa olevaa basso-keskiäänielementtiä. Jakosuotimessa on järeät ilmasydänkelat ja laadukas sisäinen johdotus.

Ominaisuuksia BS263

Taajuusvaste: 41Hz-50kHz
Impedanssi: 4 Ohmia
Herkkyys 87,5 dB
Mitat (l x k x s): 192 x 285 x 285 mm
Paino: 6,6 kg/kpl
Värit: Valkoinen tai musta pianolakka

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.