Elac Adante AS-61

1499,00 995,00

Adante-mallisarjan kaiuttimissa uusin tekniikka ja muotoilu yhdistyvät, kpl

Poista

ELAC on yksi vanhimmista eurooppalaisista äänentoistolaitteiden valmistajista. Riippumatta hinnasta sen aina tyylikkäät kaiuttimet ovat tinkimättömästi laadukkaista osista valmistettu, elementit teknisesti edistyneitä ja ääni luokkansa ehdotonta kärkeä. ELACin kaiuttimissa yhdistyy vuosikymmenien takaa periytyvä ammattitaito ja erinomainen arvo.

ADANTE -SARJA

Uusissa Adante-mallisarjan kaiuttimissa uusin tekniikka ja muotoilu yhdistyvät saumattomasti. Adante-sarjan pääsuunnittelija Andrew Jones sai Elacin uuteen nousulentoon aikaisempien Debut- ja Uni-Fi -sarjojen innovatiivisilla suunnitteluratkaisuilla. Adante-kaiuttimissa käytetään vaihetoistoltaan ihanteelista koaksiaalista rakennetta toistamaan ylä- ja keskiäänet sekä nerokasta bassoelementtien sijoitusta kaiutinkotelon sisään, passiivisäteilijöiden taakse. Koko kauneuden kruunaa alumiinilla jäykistetty etulevy, joka toimii samalla elementtien suuntaimena ja antaa Adante-kaiuttimille tyylikkään ja arvokkaan ulkoisen olemuksen.

AS-61

AS-61 on tyylikäs ja järeän kapasiteetin 3-tie-jalustakaiutin jossa äänen muodostus hoidetaan bassorefleksikotelolla ja passivisäteilijällä sekä vaihetoistoltaan ihanteellisella koaksiaalisella elementtiratkaisulla. Kaiutin kykenee helposti tuomaan ääneen konserttisalin todentunntuisuutta jopa hieman suuremmissa huoneissa.

Tekniset tiedot:
3-tie, bassorefleksikotelo
Diskantti & keskiääninen: 1 x 1-tuumainen soft-dome ja
1 x 5,25-tuumainen alumiini-kartio. koaksiaalirakenne
Bassoääninen: 1 x 6,5-tuumainen alumiini-kartio, sisään asennettu
Passiivisäteilijä: 1 x 8-tuumainen alumiini-kartio
Jakotaajuus: 200/2000 Hz
Taajuusvaste: 41 – 35000 Hz
Herkkyys: 85 dB / 2,83 v/1m
Suositeltu vahvistinteho: 50 – 160 wpc
Jatkuva/hetkellinen tehonkesto: 160 wpc
Nimellisimpedanssi: 4 Ω
Magneettisuojaus: ei
Kotelon viimeistely: kiiltomusta tai valkoinen, ruusupuu-puuviilu
Mitat: K 484 mm, L 243,70 mm, S 401,70 mm
Paino: 16 kg

Bonus

Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Dynaudio Stand 6 kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 399 euroa. Ilmoita tilauksen lisäkenttään haluamasi väri (kiiltävä valkoinen, valkoinen, kiiltävä musta tai musta).

tuotetunnus (SKU) 2ea36fbb415b-1-1 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.