Dynaudio Xeo 4

1700,00

Täysin langaton high-end-tason aktiivikaiutin, hinta parille

Poista

Dynaudio Xeo 4

Dynaudion kaiuttimet ovat harvinainen yhdistelmä huipputason kaiutinelementtitekniikkaa, ammattitaitoista valmistusta, huolellista viimeistelyä sekä huippuunsa säädettyä, autenttista ääntä.

Xeo on sarja Dynaudion langattomia highend-kaiuttimia monipuolisilla kytkennöillä, monihuonevalmiudella ja edistyneellä digitaalisella äänenmuokkaustekniikalla. Ei kaapeleita, ei vahvistimia, ei laitetelineitä. Vain rehellistä, aitoa Dynaudio-ääntä.

Xeo 4 on hämmästyttävän helppokäyttöinen, täysin langaton high-end-tason aktiivikaiutin yhdellä 14cm MSP-bassoäänisellä ja 28mm tekstiilidomella (dsp/>3000Hz) sekä 100 watin vahvistimilla. Monihuonevalmius ja sijoituksen mukanínen huonekorjaus. Sisältää kaukosäätimen.

Taajuusvaste (± 3 dB): 45Hz – 23kHz
Mitat (L x K x S): 170 x 282 x 246mm
Paino: 6,4kg

Lisäoptiot XEO-sarjaan:

Dynaudio Xeo Connect
Dynaudio Connect on hifi-laitteiston hermokeskus aktiivikaiuttimien kanssa. Se tuo yhteen kaikki Focus XD- ja Xeo-kaiuttimiin langattomasti kytkettävät äänilähteet, oli kyseessä cd-soitin, TV, striimeri, levysoitin jne. Spotify Connect, dlna, aptX Bluetooth ovat kaikki mukana kuten myös 24-bit/192kHz (USB: 24/96) optinen ja koaksiaalinen digisisäänmenot hi-res-äänitiedostoja varten. Ohjaaminen ml. monihuoneasetus tapahtuu Dynaudio Control -sovelluksella.

Dynaudio Xeo Extender
Dynaudio Extenderin tehtävä on jatkaa Hubin lähetysetäisyyttä ja mahdollistaa näin Xeo-kaiuttimien toiminta huomattavasti laajemmalla alueella kuin ilman sitä.

Dynaudio Xeo Hub
Dynaudio Hub kytkee äänilähteet ja lähettää häviöttömän digisignaalin langattomasti Xeo 4- ja Xeo 6-kaiuttimille tai Linkille. Hubissa on kolme korkearesoluutioista (24 bit/96 kHz) digitaalista sisäänmenoa: optinen, koaksiaalinen ja usb. Lisäksi on kaksi analogista ottoa: mini-plugiliitäntä (stereo) ja rca. Hubin toimintasäde on 20 m. Monihuonetoiminto sallii signaalin lähettämisen useaan Xeo-kaiuttimen yhtä aikaa. Ei ohjelmistoja, ei asennusta: Hub asentaa itse itsensä ja kytkeytyy langattomasti Xeo-kaiuttimiin valitulla taajuudella (2.4 GHz, 5.2 GHz tai 5.8 GHz).

Dynaudio Xeo Link
Dynaudio Link parantaa Xeo-kaiuttimien käyttöä ottamalla langattomasti vastaan Hubin lähettämän signaalin ja siirtämällä sen analogiseen tai digitaaliseen ulostuloonsa. Aktiivinen subwooferi, aktiivikaiutin tai muu äänilaite voidaan kytkeä osaksi Xeo-kaiutinjärjestelmää, myös ilman Xeo-kaiuttimia.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.