Dynaudio Special Forty

2990,00

Special Forty on Dynaudion kunnianosoitus Dynaudion 40 vuoden mittaiselle kaiutinrakennusperinteelle.

Poista

Dynaudion kaiuttimet ovat harvinainen yhdistelmä huipputason kaiutinelementtitekniikkaa, ammattitaitoista valmistusta, huolellista viimeistelyä sekä huippuunsa säädettyä, autenttista ääntä.

Special Forty on Dynaudion kunnianosoitus Dynaudion 40 vuoden mittaiselle kaiutinrakennusperinteelle, sille että se on aina osannut valmistaa innovatiisia, kompakteja 2-tiekaiuttimia. Special Forty on klassikko siinä missä Special One, Special Twenty-Five, Crafft ja Contour 1.3SE aiemmin.
Kokonaan passiivinen Special Forty on hifi-kaiutin parhaimmillaan klassisella ensimmäisen asteen jakosuotimella vaihe- ja impedanssioptimointeineen.

Bassoissa on Dynaudion 17cm MSP-bassoääninen (symmetrisellä liikepoikkeamalla, asymmetrisellä spiderilla, yksiosaisella MSP-kartiolla, AirFlow-rungolla ja puhekelan sisään asennetulla neodyymi/ferriitti-magneetilla) ja diskantissa uusi Esotar Forty -diskanttielementti (>2000Hz). Yhdessä ne tekevät upeasti viimeistellystä Special Fortysta todellisen vuosikertakaiuttimen, joka soi yhtä aidosti, avoimesti ja luonnollisesti kuin miltä näyttääkin.

Ominaisuudet:
Herkkyys: 86dB (2,83V / 1m)
Tehonsieto: 200W
Impedanssi: 6 ohmia
Taajuusvaste (± 3 dB): 41Hz – 23kHz
Mitat (L x K x S): 198 x 360 x 307mm
Paino: 8,1kg

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Dynaudio Stand 6 kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 399 euroa. Ilmoita tilauksen lisäkenttään haluamasi väri (kiiltävä valkoinen, valkoinen, kiiltävä musta tai musta).

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.