Dynaudio Contour 20

alk. 4690,00

Uuden ja uljaan Contour-sarjan vakuuttava jalustamalli,hinta parille, tämä kaiutin rokkaa!

Poista

Contour on luultavasti Dynaudion tunnetuin kaiutinmallisto. Malliston uusimmassa sukupolvessa yhdistyvät Evidence- ja Confidence Platinum-mallistojen teknologiat. Erittäin jäykässä kotelossa on erikoisvalmisteinen etulevy, joka on valmistettu alumiinista. Tämä rakenne eliminoi tehokkaasti kaikki häiriöresonanssit, joten äänentoisto on puhdasta erittäin suurillakin äänenvoimakkuuksilla.

Uuden Countour 20:n siro kotelo tarjoaa erittäin tukevan rungon sen sisällä olevalle edistykselliselle kaiutinteknologialle. Mallin tehokas Dynaudion MSP-basso-/keskiäänielementti ja uusi Esotar2 -silkkikalottidiskantti ovat kiinnitetty tukevasti metalliseen etulevyyn, joka puolestaan kiinnittyy puiseen koteloon paksun resonansseja vaimentavan materiaalin välityksellä. Tämän tuloksena Contour 20 soi huomattavasti paremmin kuin koon perusteella voisi olettaa.

OMINAISUUKSIA

Herkkyys: 86 dB
Tehonkesto (jatkuva): 180 W
Impedanssi: 4 ohmia
Taajuusvaste: 39 Hz – 23 kHz (±3dB)
Basson toimintaperiaate: refleksi
Jakotaajuus: 2200 Hz (2-tie)
Diskantti: 28 mm pehmyt kalotti (Esotar2)
Basso/keskiääni: 180 mm (MSP)
Mitat (l/k/s): 215 x 440 x 360 mm
Paino: 15,5 kg

Bonus

Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Dynaudio Stand 6 kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 399 euroa. Ilmoita tilauksen lisäkenttään haluamasi väri (kiiltävä valkoinen, valkoinen, kiiltävä musta tai musta).

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.