Densen B-440XS

3990,00

Referenssitason cd-soitin uudella dac-piirillä ja pääteasteella.

Poista

Densenillä on neljä cd-soitinta, joita yhdistää valmistuksen äärimmäinen tarkkuus, helppo päivitettävyys, aina yhtä tyylikäs, riisuttu ulkoasu ja ennen kaikkea yleisesti tunnustettu äänen musikaalisuus.

Soittimet ovat värähtelemättömissä, häiriöiltä suojatuissa alumiinikoteloissa. Huippumallissa B-475 SuperLeggera äänipiireille ja virtalähteelle on omat kotelot. Erilliskomponenteista kootut analogiset pääteasteet toimivat A-luokassa ilman takaisinkytkentää. Jitterittömät kellopiirit ja mittatilaustyönä tehdyt cd-pyöritinosat täydentävät paketin.

Soittimet on mahdollista päivittää ylempiin malleihin. Lisäksi niihin saa kytkettyä Densenin ulkoisen DNRG- tai 2NRG-virtalähteen. DenLink mahdollistaa Densenin laitteiden välisen kommunikoinnin monihuonekokoonpanoissa.

Densen B-440XS

Referenssitason cd-soitin uudella dac-piirillä ja pääteasteella. Raskaasti modifioidusta cd-pyörittimestä ulkoisella kello-ohjaimella signaali siirtyy häiriösuojatulle 24bit dac-moduulille, jolle Densen on suunnitellut uuden nelikerroksisen piirikortin tarkkaa virransyöttöä varten. Järeässä 300VA/40000uF virtalähteessä on kahdeksan erillistä jänniteregulaattoria. Äänenlaadun kannalta ratkaiseva analoginen A-luokan pääteaste on rakennettu eroisvalmisteisista kondensaattoreista, Vishayn metallifilmivastuksista ja muista laatukomponenteista. Kullatut rca-liittimet ovat suoraan juotettu piirilevyyn. B-440XS:n kehittynyt äänimaailma on kilpailukykyinen huomattavasti kalliimpien soittimien kanssa. Läpinäkyvä, dynaaminen ja tarkka ääni kiehtoo hyväntuulisuudellaan ja musikaalisuudellaan.

Tilaustyönä tehty cd-pyöritinmekanismi
Linjaulostulot: 2
Digitaaliannot: 2, bnc & Densen
Digitaaliotot: 1 bnc koaks./spdif
Puskurikapasiteetti: 40000uF
Da-muuntimia (24bit): 2
Paino: 8 kg
Mitat (LxSxK): 440x310x64mm

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.