Densen B-420XS

2350,00

Laatukomponenteista valmistettu, uusi cd-soitin digitaalisella otolla.

Poista

Densenillä on neljä cd-soitinta, joita yhdistää valmistuksen äärimmäinen tarkkuus, helppo päivitettävyys, aina yhtä tyylikäs, riisuttu ulkoasu ja ennen kaikkea yleisesti tunnustettu äänen musikaalisuus.

Soittimet ovat värähtelemättömissä, häiriöiltä suojatuissa alumiinikoteloissa. Huippumallissa B-475 SuperLeggera äänipiireille ja virtalähteelle on omat kotelot. Erilliskomponenteista kootut analogiset pääteasteet toimivat A-luokassa ilman takaisinkytkentää. Jitterittömät kellopiirit ja mittatilaustyönä tehdyt cd-pyöritinosat täydentävät paketin.

Soittimet on mahdollista päivittää ylempiin malleihin. Lisäksi niihin saa kytkettyä Densenin ulkoisen DNRG- tai 2NRG-virtalähteen. DenLink mahdollistaa Densenin laitteiden välisen kommunikoinnin monihuonekokoonpanoissa.

Densen B-420XS

Laatukomponenteista valmistettu, uusi cd-soitin digitaalisella otolla. Muokatussa pyöritinosassa on ulkoinen kello-ohjain sekä sisääntulevalle että uloslähtevälle datalle. Koteloitu 24bit dac ja ilman takaisinkytkentää toteutettu A-luokan analoginen pääteaste on erotettu pääpiirilevystä päivitettävyyden ja häiriöttömyyden paranamiseksi. Ylimitoitetussa 300VA/40000uF virtalähteessä on 8 erillistä jänniteregulaattoria digipuolelle, analogiapuolelle, mikroprosessorille ja näytölle. Polariteetin vaihto kaukosäätimellä. Vaaleana kromipainikkein tai mustana kullatuin painikkein saatavana oleva B-420XS voidaan päivittää ylempään B-440XS-soittimeen. Densenin cd-soittimien tapaan ääni on läpinäkyvä, dynaaminen ja tarkka, äänikuva tarkoin määritelty. Musiikki kuulostaa oikealta ja innostavalta.

Tilaustyönä tehty cd-pyöritinmekanismi
Linjaulostulot: 2
Digitaaliannot: 2, bnc & Densen
Digitaaliotot: 1 bnc koaks./spdif
Puskurikapasiteetti: 40000uF
Da-muuntimia (24bit): 2
Paino: 8 kg
Mitat (LxSxK): 440x310x64mm

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.