Densen B-410XS

1900,00

Kokonaan uusi aloitustasonsoitin musikaalisella äänellä ja digitaaliotolla.

Poista

Densenillä on neljä cd-soitinta, joita yhdistää valmistuksen äärimmäinen tarkkuus, helppo päivitettävyys, aina yhtä tyylikäs, riisuttu ulkoasu ja ennen kaikkea yleisesti tunnustettu äänen musikaalisuus.

Soittimet ovat värähtelemättömissä, häiriöiltä suojatuissa alumiinikoteloissa. Huippumallissa B-475 SuperLeggera äänipiireille ja virtalähteelle on omat kotelot. Erilliskomponenteista kootut analogiset pääteasteet toimivat A-luokassa ilman takaisinkytkentää. Jitterittömät kellopiirit ja mittatilaustyönä tehdyt cd-pyöritinosat täydentävät paketin.

Soittimet on mahdollista päivittää ylempiin malleihin. Lisäksi niihin saa kytkettyä Densenin ulkoisen DNRG- tai 2NRG-virtalähteen. DenLink mahdollistaa Densenin laitteiden välisen kommunikoinnin monihuonekokoonpanoissa.

Densen B-410XS

Kokonaan uusi aloitustason soitin musikaalisella äänellä ja digitaaliotolla. Uusi atapi-ohjain ohjelmistoineen kontrolloi koko käyttöliittymää pyörittimestä, kauko-ohjaimeen ja näyttöön. Modifioidun kello-ohjaimen ansiosta emolevy kontrolloi systeemikelloa vähentäen jitteriä käyttämällä samaa kelloa datan lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Räätälöidyssä 40000uF virtalähteessä on neljä erillistä ulostuloa digitaali- ja analogiapuolelle. Koteloitu 24bit dac ja ilman takaisinkytkentää toteutettu A-luokan pääteaste on erotettu päälevystä omiksi yksiköikseen. Soitin on helppo pävittää ylempiin malleihin. Polariteetin vaihto onnistuu kaukosäätimellä. B-410XS ääni on läpinäkyvä, dynaaminen ja tarkka. Se on kiehtovalla tavalla musiikillisesti oikea ja hyväntuulinen.

Tilaustyönä tehty cd-pyöritinmekanismi
Linjaulostulot: 2
Digitaaliannot: 2, bnc & Densen
Digitaaliotot: 1 bnc koaks./spdif
Puskurikapasiteetti: 40000uF
Da-muuntimia (24bit): 2
Paino: 8 kg
Mitat (LxSxK): 440x310x64mm

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.