Dali Rubicon 8

2799,00

DALI RUBICON 8 – kun vain paras kelpaa, hinta/kpl

Poista

DALI RUBICON-SARJA – askeleen lähempänä alkuperäistä ääntä

Tanskassa suunnitellut ja kokonaan valmistetut RUBICON -kaiuttimet ovat Dalin 30 vuotta kestäneen kehitystyön ja erinomaisen äänellisen suorituskyvyn etsinnän tulos. Dalin kaiutinmallistossa heti EPICON-sarjan yläpuolelle asettuvat, sulavasti muotoillut, yksinkertaisen tyylikkäät RUBICON-kaiuttimet pitävät sisällään paljon innovatiivista kaituinelementtiteknologiaa, minkä ansiosta ne kykenevät täyttämään huoneen mukaansatempaavalla äänellä ja luovamaan kotiin elävän esityksen tunnelman.

RUBICON-sarjan kaiuttimien kaiutinelementeissä on hyödynnetty muun muassa säröä huomattavasti vähentävää SMC-magneettijärjestelmää (suuren ferriittimagneetin sisään suljettu kuparikoteloitu SMC-napakappale).

DALIn tavaramerkki, RUBICON-sarjan kaiuttimille tunnusmerkillinen hybridi-diskanttimoduuli tuo yhteen dome-diskantin ja nauhadiskantin parhaat puolet tuottaakseen erittäin laadukasta ja laajalle säteilevää korkeiden taajuuksien toistoa.

RUBICON-kaiuttimien kotelot on rakennettu niin, että keskialueen kaiutinelementti ja bassoääninen ovat omissa kammioissaan, mikä mahdollistaa jokaisen kaiutinelementin virittämisen yksilöllisesti tietylle taajuusalueelle bassotoiston tehon maksimoiseksi. Lisäksi puukuidun käyttö kartiomateriaalina tekee omalla tehtaalla valmistetun bassoäänisen kartiosta kevyen ja jäykän, sellaisen missä epätasaisuudet ovat järjestyneet satunnaisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kartion liike on tasaista ja sylinterimäistä, mikä minimoi osittaisvärähtelyt.

RUBICON-sarjan lippulaiva, RUBICON 8, on suunniteltu kaikille niille, jotka hakevat ääneltä poikkeuksellista kokoa ja painetta samoin kuin suurta kaistanleveyttä. Bassorefleksi-kaiuttimessa on kolme kaiutinelementtiä: hybridi-diskanttimoduuli 17 x 45 mm nauha-super-diskantalli ja 29 mm tekstiilidomella alemmille diskanteille sekä 3 x 6,5 tuuman basso-keskiäänistä paperikartiolla. Jokainen kolmesta basso-keskiäänisestä toistaa hieman eri kaistan, mikä tekee kaiuttimen rakenteesta käytännössä laadukkaan 3,5-tie-kaiuttimen (2½ + ½ + ½) järkevällä hinnalla. Jakotaajuudet ovat 500 / 800 / 2.500 / 14.000 Hz.

Vaikuttavan syvän ja fyysisen bassotoiston lisäksi kaiutin tuottaa erinomaisen läpinäkyvän äänikuvan, jossa on runsaasti yksityiskohtia ja elävän esityksen tunnetta. Diskantin hybridi-elementti levittää ääntä laajalle alueelle ja saa RUBICON 8:n täyttämään jopa kaikkein suurimmat tilat puhtaalla äänellä.

Yhdessä RUBICON 2:n tai RUBICON LCR:n, RUBICON VOKALin ja SUB M-10 D:n kanssa RUBICON 8 muodostaa ihanteellisen surround-kaiutinjärjestelmän.

DALI RUBICON 8 – tekniset tiedot
Taajuusvaste (+/-3 dB): 38 – 34000 Hz
Herkkyys (2,83 V/1 m): 90,5 dB
Nimellisimpedanssi: 4 ohmia
Max. SPL: 112 dB
Suositeltu vahvistinteho: 40 – 250 W
Jakotaajuudet: 500 / 800 / 2500 / 14000 Hz
Jakosuodin: 2½ + ½ + ½-tie
Bassoresonanssi: 33,5 Hz
Suositeltu etäisyys seinästä: 20 – 180 cm
Mitat (KxLxS) : 1100 x 220 x 445 mm
Paino: 27,3 kg

Esite: lataa esite (eng)

 

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.