Dali Rubicon 6

2199,00

DALI RUBICON 6 – yhteisvoimaa kahdesta bassoäänisestä, hinta/kpl

Poista

DALI RUBICON-SARJA – askeleen lähempänä alkuperäistä ääntä

Tanskassa suunnitellut ja kokonaan valmistetut RUBICON -kaiuttimet ovat Dalin 30 vuotta kestäneen kehitystyön ja erinomaisen äänellisen suorituskyvyn etsinnän tulos. Dalin kaiutinmallistossa heti EPICON-sarjan yläpuolelle asettuvat, sulavasti muotoillut, yksinkertaisen tyylikkäät RUBICON-kaiuttimet pitävät sisällään paljon innovatiivista kaituinelementtiteknologiaa, minkä ansiosta ne kykenevät täyttämään huoneen mukaansatempaavalla äänellä ja luovamaan kotiin elävän esityksen tunnelman.

RUBICON-sarjan kaiuttimien kaiutinelementeissä on hyödynnetty muun muassa säröä huomattavasti vähentävää SMC-magneettijärjestelmää (suuren ferriittimagneetin sisään suljettu kuparikoteloitu SMC-napakappale).

DALIn tavaramerkki, RUBICON-sarjan kaiuttimille tunnusmerkillinen hybridi-diskanttimoduuli tuo yhteen dome-diskantin ja nauhadiskantin parhaat puolet tuottaakseen erittäin laadukasta ja laajalle säteilevää korkeiden taajuuksien toistoa.

RUBICON-kaiuttimien kotelot on rakennettu niin, että keskialueen kaiutinelementti ja bassoääninen ovat omissa kammioissaan, mikä mahdollistaa jokaisen kaiutinelementin virittämisen yksilöllisesti tietylle taajuusalueelle bassotoiston tehon maksimoiseksi. Lisäksi puukuidun käyttö kartiomateriaalina tekee omalla tehtaalla valmistetun bassoäänisen kartiosta kevyen ja jäykän, sellaisen missä epätasaisuudet ovat järjestyneet satunnaisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kartion liike on tasaista ja sylinterimäistä, mikä minimoi osittaisvärähtelyt.

RUBICON 6 on suorituskykyinen lattiakaiutin kahdella 6,5 tuuman puukuitukartioisella basso-keskiäänisellä, kumpikin omassa kammiossaan omalla refleksikanavalla ja tehokkaalla ja kontrolloidulla äänimaailmallla. Ääniset on suunniteltu niin, että yhdessä siirtävät ilmaa tehokkaasti voimakkaamman, fyysisemmän ja matalammalle ulottuvan bassotoiston tuottamiseksi. Korkeita taajuuksia toistaa Dalin innovatiivinen hybridi-elementti 17 x 45 mm nauhadiskantilla ja 29 mm tekstiilidomella. Tapa jolla RUBICON 6:ssa on käytetty kautinelementtejä tekee rakenteesta kolmitien (2½ + ½) 800 / 2600 / 14000 Hz jakotaajuuksilla.

Yhdessä RUBICON 2:n tai RUBICON LCR:n, RUBICON VOKALin ja SUB M-10 D:n kanssa RUBICON 6 muodostaa ihanteellisen surround-kaiutinjärjestelmän.

DALI RUBICON 6 – tekniset tiedot
Taajuusvaste (+/-3 dB): 38 – 34000 Hz
Herkkyys (2,83 V/1 m): 88,5 dB
Nimellisimpedanssi: 4 ohmia
Max. SPL: 110 dB
Suositeltu vahvistinteho: 40 – 200 W
Jakotaajuudet: 800 / 2600 / 14000 Hz
Jakosuodin: 2½ + ½ -tie
Bassoresonanssi: 33,5 Hz
Suositeltu etäisyys seinästä: 20 – 180 cm
Mitat (KxLxS) : 990 x 200 x 380 mm
Paino: 20,2 kg

Esite: lataa esite (eng)

 

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.