Dali Rubicon 5

1599,00

DALI RUBICON 5 – lattikaiutin pienempiin tiloihin

Poista

DALI RUBICON-SARJA – askeleen lähempänä alkuperäistä ääntä

Tanskassa suunnitellut ja kokonaan valmistetut RUBICON -kaiuttimet ovat Dalin 30 vuotta kestäneen kehitystyön ja erinomaisen äänellisen suorituskyvyn etsinnän tulos. Dalin kaiutinmallistossa heti EPICON-sarjan yläpuolelle asettuvat, sulavasti muotoillut, yksinkertaisen tyylikkäät RUBICON-kaiuttimet pitävät sisällään paljon innovatiivista kaituinelementtiteknologiaa, minkä ansiosta ne kykenevät täyttämään huoneen mukaansatempaavalla äänellä ja luovamaan kotiin elävän esityksen tunnelman.

RUBICON-sarjan kaiuttimien kaiutinelementeissä on hyödynnetty muun muassa säröä huomattavasti vähentävää SMC-magneettijärjestelmää (suuren ferriittimagneetin sisään suljettu kuparikoteloitu SMC-napakappale).

DALIn tavaramerkki, RUBICON-sarjan kaiuttimille tunnusmerkillinen hybridi-diskanttimoduuli tuo yhteen dome-diskantin ja nauhadiskantin parhaat puolet tuottaakseen erittäin laadukasta ja laajalle säteilevää korkeiden taajuuksien toistoa.

RUBICON-kaiuttimien kotelot on rakennettu niin, että keskialueen kaiutinelementti ja bassoääninen ovat omissa kammioissaan, mikä mahdollistaa jokaisen kaiutinelementin virittämisen yksilöllisesti tietylle taajuusalueelle bassotoiston tehon maksimoiseksi. Lisäksi puukuidun käyttö kartiomateriaalina tekee omalla tehtaalla valmistetun bassoäänisen kartiosta kevyen ja jäykän, sellaisen missä epätasaisuudet ovat järjestyneet satunnaisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kartion liike on tasaista ja sylinterimäistä, mikä minimoi osittaisvärähtelyt.

RUBICON 8 ja 6-malleja pienemmästä koostaan huolimatta RUBICON 5-kaiutin pystyy tuottamaan erinomaisen ison ja voimakkaan äänen keskikokoisiin tiloihin. Suhteessa suuren kotelotilavuuden ja diskantin hybridi-elementin (17 x 45 mm nauha/29 mm tekstiilidome) ansiosta tämä lattiakaiutin toistaa korkeat taajuudet virheettömästi ja yksityiskohtaisesti laajalle säteillen ja luoden virheettömän äänikuvan. Bassotoisto on syvää ja ajallisesti täsmällistä parantaen musiikin läsnäolontunnetta. 3-tiekaiuttimessa (2½ + ½) on diskanttimoduulin lisäksi yksi 6,5 tuuman paperikartioinen basso-keskiääninen jakotaajuuksina 2900 / 14000 Hz.

RUBICON 5 soveltuu täydellisesti stereo-kuunteluun tai keskikokoisiin surround-järjestelmiin RUBICON 2- tai RUBICON LCR-kaiuttimet takakaiuttimina ja RUBICON VOKAL keskikaiuttimena.

DALI RUBICON 5 – tekniset tiedot
Taajuusvaste (+/-3 dB): 45 – 34000 Hz
Herkkyys (2,83 V/1 m): 86,0 dB
Nimellisimpedanssi: 4 ohmia
Max. SPL: 107 dB
Suositeltu vahvistinteho: 60 – 150 W
Jakotaajuudet: 2900 / 14000 Hz
Jakosuodin: 2½ + ½ -tie
Bassoresonanssi: 39 Hz
Suositeltu etäisyys seinästä: 20 – 150 cm
Mitat (KxLxS) : 890 x 195 x 339 mm
Paino: 15,7 kg

Esite: lataa esite (eng)

 

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.