Bryston BDA-2

3490,00

DA-muunnin. Kahdeksan sisäänmenon huippuluokan DAC (Dual 32Bit AKM d/a-muunnin).

Poista

Bryston

Suomessa vähemmän tunnettu, mutta maailmalla kovan luokan laitevalmistajana mainetta niittänyt Bryston on valmistanut vahvistimia ja muuta hifi-elektroniikkaa kohta 40 vuoden ajan niin koteihin kuin äänitysstudioille ja radio- ja TV-yhtiöille.

Brystonin laitteet, ennen kaikkea vahvistimet, tunnetaan paitsi lupausten mukaisesta suorituskyvystään myös valmistuksen tinkimättömästä laadusta ja toiminnan luotettavuudesta.

Korkea laatu ja maksimi suorituskyky on saatu aikaan kanadalaiseen  tapaan panostamalla vahvasti tuotesuunnitteluun ja -kehittelyyn. Brystonin vahvistimille leimallinen ääni, toiston musiikillinen tarkkuus ja läpikuultavuus, on sekin laajan tutkimustyön ansiota.

Kaikki Brystonin laitteet valmistetaan alusta loppuun käsityönä  huolella valituista komponenteista yhtiön Ontarion tehtaalla Kanadassa. Ennen tehtaalta lähtöä jokainen Bryston-vahvistin testataan monipuolisesti ja perusteellisesti (mm. sadan tunnin sisäänajojakso  lämpötilajohdannaisten ongelmien havaitsemiseksi ja eliminoimiseksi).

Bryston -tuotteilla pääsee nauttimaan hyvästä äänestä, musiikista ja vakuuttavasta suorituskyvystä sukupolvelta toiselle. Kaikille analogisille laitteille Bryston antaa 20 vuoden takuun ja digitaalisille 5 vuotta.  Brystonin tuotteita myydään yli 60 maassa.

Bryston BDA-2

Bryston BDA-2 on 8 sisäänmenon huippuluokan stereo-DAC (Dual 32Bit AKM d/a-muunnin), joka tuottaa erinomaisen äänentoiston tason uudelleen näytteistämällä (synkrooninen ylösnäytteistys 176.4K/192K) ja uudelleen kellottamalla sisääntulevan digitaalisen signaalin. Asynkroninen usb on 192/24 resoluutiolla. A-luokassa toimiva analoginen antoaste on rakennettu erilliskomponenteista. Digitaaliselle ja analogiselle signaalille on omat signaalitiet ja virtalähde. BDA-2 DAC on yhteensopiva cd-pyörittimien, äänikorttien, tietokoneiden, musiikkipalvelimien jne. kanssa.

Otot: USB 2, 4 x SPDIF (2 BNC, 2 RCA), 2 x optinen (TOSLINK), AES/EBU
Annot: RCA, XLR, SPDIF bypass (RCA)
Ylösnäytteistys: 176.4K/192K
Ylinäytteistys: 44.1, 48, 88, 96, 176, 192K / 16-24Bit, 44K-192K PCM ja USB

Lisäoptiot (mainitse lomakkeen lisätietoja-kentässä mikäli kaukosäätimen):

BR-2 kaukosäädin +300,-

tuotetunnus (SKU) 9gs87frd-1-2 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.