Aurelia Magenta II

alk. 545,00

Klassikon uusittu painos made in Finland, hinta/kpl

Poista

KLASSIKON UUSITTU PAINOS
Magenta II on pieni kaiutin mutta, ääneltään silti kaukana pienestä. Kyseessä on poikkeuksellinen jalustakaiutin, jonka dynamiikka, basson ulottuvuus ja soinnillinen uskottavuus ovat herättäneet ihastusta ensiesittelystään lähtien. Myös kriitikot ympäri maailmaa ovat huomanneet nämä asiat. Magentan päivitetty II-versio on pitkän kehitystyön tulos – Magenta soi nyt entistäkin paremmin.

Poikkeuksellisen dynamiikan salaisuutena on kehittämämme DDC-bassoelementti. DDC-bassoelementissä on erityisesti kiinnitetty huomiota vahvistimen ja bassoelementin väliseen vuorovaikutukseen. DDC-elementin erinomaisen dynaamisen vaimennuksen ansiosta Aurelia Magenta II:n bassotoisto pysyy kasassa myös kovimmissa bassoiskuissa. Kaiuttimen bassotoiston laatu ja ulottuvuus edustavatkin kokoluokassaan parasta tasoa.

RAKKAUTTA ENSISILMÄYKSELLÄ
Metallikaloteille tyypillinen kylmä sointi on saatu eliminoitua täysin Magenta II:ssa. Magenta II:ssa käytettävä toisen sukupolven ECW-aallonohjain sovittaa diskanttielementin mahdollisimman saumattomasti bassoelementin jakotaajuusalueella. ECW takaa sen, että siirtyminen bassosta diskanttiin tapahtuu saumattomasti. Myös vaihetoisto säilyy tällöin mahdollisimman lineaarisena.

Tuloksena on miellyttävä ja yhtenäinen toisto, jonka ilmavuus ja äänikuvan luonnollisuus hakevat vertaistaan. Ei ole sattumaa että Aurelia Magentaan tuntuvat kaikki kuuntelijat rakastuvan ensi tahdeista lähtien.

OMINAISUUDET

Toimintaperiaate
2-tie refleksi
Kaiutinelementit
5,25” DDC basso
1” titaani, ECW aallonohjain
Jakotaajuus
1800 Hz
Impedanssi
6 ohmia
Herkkyys dB/W/m
88 dB
Taajuusvaste
45 – 20 000 Hz
Tehosuositus
20 – 140 W
Mitat K x S x L / Paino
312 x 272 x 146 mm / 6 kg

”Riemastuttavan hyvä”

”Magenta II on suorastaan nautinnollista ääntä tarjoava kaiutin, jonka parhaat puolet ovat erittäin uskottavassa ja hämmästyttävän
selväpiirteisessä äänikentässä sekä kaiken mahdollisen musiikin tasapuolisen ketterässä kohtelussa.”
AV Plus

”Hintaluokassaan ehdotonta huippua.”

”Magenta II:n stereokuva piirtyy kuuntelijan eteen vivahteikkaana, ja kaikki musiikilliset elementit tuntuvat olevan juuri oikeissa paikoissa.”
Hifimaailma

 

Bonus
Tämän jalustakaiutinparin nettiostaja saa Atacama Nexus 6 black kaiutinjalustat kaupan päälle. Edun arvo on 149 euroa.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.