Aurelia Graphica XL

17980,00

Aurelia Graphica XL on Aurelian voiman- ja taidonnäyte lippulaivakaiuttimien saralla, pari

Poista

LIPPULAIVA & SUUNNANNÄYTTÄJÄ
Aurelia Graphica XL on Aurelian voiman- ja taidonnäyte lippulaivakaiuttimien saralla. Pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena on kaiutin, joka hakee vertaistaan.

Aurelia Graphica XL on kaksitie-sylinteriaaltosäteilijä, jossa alemmat taajuudet toistetaan kuudella linjaan asetetun DDC Isomatrix Eaglewing bassoelementin avulla ja ylemmät taajuudet uudenlaisella CSR-diskanttiratkaisulla. Tämä CSR-aallonohjain (Cylinder Source Radiator) muodostaa yhtenäisen sylinteriaaltorintaman diskanttitaajuuksille toimien samalla tavalla kuin perinteiset nauhaelementit, mutta ilman niille ominaisia rajoituksia.

Graphica XL toistaakin koko perusäänialueen siten, että ääniaallot etenevät kaiuttimelta kuuntelijalle sylinterimäisesti perinteisen palloaallon sijaan. Tällöin haitalliset lattia- ja kattoheijastukset eliminoituvat lähes täysin. Kuuntelijan korviin saapuu huomattavasti enemmän suoraa, puhdasta ääntä kuin perinteisissä koteloratkaisuissa.

KÄSINKOSKETELTAVA ELÄMYS
Äänen tuottotapa on hyvin samantyyppinen kuin suurissa paneelikaiuttimissa. Siksi Graphica XL:n luoma äänimaisema on kolmiulotteisuudessaan ja uskottavuudessaan hyvin paneelimainen. Graphica XL:n dynaamiikan kattavuus on kuitenkin parempi kuin useimmissa paneelikaiuttimissa. Aurelia Graphica XL:ssä yhdistyvätkin dynaamisen kaiuttimen ja paneelikaiuttimen parhaat ominaisuudet.

Aurelia Graphica XL on kaiutin, joka toimii kaiutintekniikan suunnannäyttäjänä pitkälle tulevaisuuteen. Aurelia Graphica XL ei ole pelkästään ääntä – se on elämys, joka täytyy itse kokea ymmärtääkseen. Kun etsitään parasta mahdollista äänenlaatua ilman kompromisseja – Aurelia Graphica XL

OMINAISUUDET

Toimintaperiaate
2-tie refleksi
Kaiutinelementit
6x 6,5” DDC Isomatrix Eaglewing
3x 1” titaani, CSR-aallonohjain
Jakotaajuus
1500 Hz
Impedanssi
6 ohmia
Herkkyys dB/W/m
94 dB
Taajuusvaste
26 – 20 000 hz
Tehosuositus
20 – 1000 W
Mitat K x S x L / Paino
1750 x 420 x 175 mm / 50 kg

Korkeakiiltoisten värien (musta ja valkoinen) lisähinta +2000 eur

”Suomalainen maailmanluokan huippukaiutin”

”Aurelia Graphica on erittäin koukuttava tuttavuus. Se on yhtä aikaa poikkeuksellisen läpivalaiseva ja
kuitenkin helposti kuunneltava ja ärsyttämätön. Graphican luonne on terve, valloittava ja innostava.
Lyhyesti sanottuna, sen kuuntelusta tulee hillittömän hyvälle tuulelle.”
Audiovideo.fi

Graphica – Hengästyttävän tarkka

”Koko taajuusalue toistuu hengästyttävän tarkasti, pidäkkeettömästi ja läpinäkyvästi”
Hifimaailma

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.