Arcam Solo Movie 2.1

2199,00

Stereofoninen yhdistelmälaite kotiteatteriominaisuuksilla

Arcamin erittäin korkealuokkainen yhdistelmälaite audiofiilitasoisella äänentoistolla – stereofoninen kotiteatteriominaisuuksilla varustettu viritinvahvistin sekä Bluray- SACD- sekä CD-soitin samoissa kuorissa. Solo Movie 2.1 on mainio valinta henkilölle, joka haluaa stereovahvistimeensa kotiteatterin ominaisuudet, mutta ei kuitenkaan tarvitse tai voi pystyttää monikanavaista äänentoistoa.

Tämä kompaktin kokoinen ja elegantti kotiteatterilaite pitää sisällään tuttujen kotiteatteri-ominaisuuksien lisäksi paljon uusia ominaisuuksia, kuten verkkosoittimen, jolla voit soittaa musiikkia verkkokovalevyltäsi. Solo Movie soittaa Bluray- ja cd-levyjen ohella myös SACD-levyt (SuperAudio CD). Solo Moviessa on lisäksi sisäänrakennettu FM-viritin perinteistä radiokuuntelua varten ja laite on varustettu myös bluetooth-vastaanottimella (Aptx), jolloin voit bluetoothin välityksellä siirtää musiikin langattomasti esimerkiksi puhelimelta tai tabletilta stereoihisi.

Tehokas G-luokassa toimiva 2-kanavainen vahvistin soittaa isompiakin lattiakaiuttimia ja vaikeampia kuormiakin helposti. G-luokkainen rakenne ja piiritopologia kiteyttää kaiken sen osaamisen, joka Arcamille on 40 vuoden aikana kertynyt vahvistintekniikasta

OMINAISUUDET

Vahvistin
2 x 80W (kaikki kanavat ajettuna 8Ω), 2 x 125W (kaikki kanavat ajettuna 4Ω)
Sisääntulot:
4 x HDMI, 1 x koaksiaalinen SPDIF, 1 x optinen Toshlink, 1 x USB, 1 x stereo-RCA, 1 x 3.5mm pikku-blugi
Dekoodaukset:
Dolby TrueHD, Digital, Digital Plus, PL II, DTS-HD Master Audio
Muuta:
Ohjaus Arcam MusicLife-sovelluksella (IOS)
Audiostreaming kotiverkosta
Bluetooth (Aptx) ja Wifi
Ethernet-liitäntä
Sub-out -liitäntä
Mitat:
L420 x K90 x S414mm
Paino:
11,5kg

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.