Amphion Helium3

alk. 450,00

Kuten edeltäjänsä myös Helium3:n hinta-laatu suhde on vertaansa vailla. Hinta kpl.

Poista

Helium3 – klassikon uusi painos. Uusi diskantti yhdessä uuden suuntaimen kanssa luo puhtaan, entistäkin laajemman kuuntelualueen. Nyt puhtaasta, innoittavasta äänestä voi nauttia äänestä yksin tai seurassa, intensiivisesti parhaalla paikalla äänitteen jokaista pikkudetaljiakin ihastellen tai taustakuuntelusta nauttien.  Elementtiuudistusten ohella myös koteloviritystä on hienosäädetty. Refleksiputken sijoitus basson takana parantaa basson laatua ja parantaa keskialueen puhtautta.

Helium3:n edeltäjä Helium2 valittiin alan raamatun, Stereophile lehden, arvostetulle Budget Component of the Year – listalle vuosina 2005 ja 2006. Kuten edeltäjänsä myös Helium3 hinta-laatu suhde on vertaansa vailla.

Helium³ on mukautuu eri vaatimuksiin. Se on loistava etukaiutin, magneettikiinnitteisen kankaan kanssa huomaamaton vaakaan sijoitettava keskikaiutin, tai seinälle kiinnitettävä takakaiutin.

Äänen puhtauden vuoksi, moni kokeekin saavansa aivan uusia ulottuvuuksia kuuntelusta. Ääni on aina tasapainoinen – myös alhaisilla kuunteluvoimakkuuksilla. Näin ollen Helium³ on myös erinomainen kaiutin, kun haluat kuunnella musiikkia tai katsoa elokuvia iltamyöhäisellä.

Helium3 kaiutinta on saatavissa useissa eri väreissä, sekä suojaverkkojen värit ovat valittavissa sisustukseen sopiviksi.

Toimintaperiaate: 2-tie, bassorefleksi
Diskanttielementti: 1″ titaani
Keski- / bassoelementti: 5,25″ paperi
Jakotaajuus: 1600 Hz
Impedanssi: 8 ohm
Herkkyys: 86 dB
Taajuusvaste: 47 – 30 000 Hz
Vahvistinsuositus: 20 – 100 W
Mitat (h x w x d): 316 x 160 x 265 mm
Paino: 7 Kg
Värivaihtoehdot: musta, valkoinen, kokovalkoinen sekä viilukotelo pähkinä
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.