Accuphase DC-37

Monipuolisesti käytettävä digiesivahvistin kehittyneellä signaaliprosessoinnilla ja MDSD-tyypin da-muuntimella.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase DC-37 -digitaaliprosessori

Teknisesti DC-901- ja DP-720-malleja vastaava DC-37 on monipuolisesti käytettävä digiesivahvistin kehittyneellä signaaliprosessoinnilla ja MDSD-tyypin (Multiple Double Speed DSD) da-muuntimella (8 rinnakkaista piiriä) suurella näytteenottotaajuudella ja kvantisointituella (5,6 Mhz:/1-bittinen DSD ja 384 kHz / 32-bittinen PCM). Digitaalisille ohjelmalähteille on kuusi sisääntuloa (HS-LINK, COAXIAL 1, COAXIAL 2, OPTICAL 1, OPTICAL 2 ja USB). Digi- ja analogiapuolelle on omat virtalähteet. Huolella valituista komponenteista ja osista rakennettu DC-37 on tulevaisuuden vaatimuksiin helposti mukautuva digitaalinen prosessori, jonka tarjoama informaation rikkaus digitaalisignaalista kääntyy upeaksi musiikkikokemukseksi.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste (–0 – +3 dB): 0.5 – 50000 Hz
Harmoninen särö (20 -20000 Hz): 0.0006 % Häiriöetäisyys: 119 dB
Dynamiikan laajuus: 116 dB
Kanavaerotus: 117 dB (20 – 20000 Hz)
Antojännite ja impedanssi (bal/linja): 2.5 V / 50 ohm
Mitat: L 465 mm x K 114 mm x S 385 mm.
Paino: 14.4 kg

 

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.